Äggdonation profil ID 100146 32622

1992 års född äggdonator, 173 cm, 56 kg, Blå eye, Vågigt Rött hår, Mor till a girl, College diplom i bank, planerar på att bli mästare av sport i friidrott.

1992 173 cm 56 kg0+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Motivationsbrev
Varför har jag bestämt mig för att delta i äggdonation? Många människor i världen kan inte få barn på egen hand. Men det är ju det mest fantastiska – att vara förälder! Jag ville alltid ha många barn i min familj, men vi kan inte alltid få allt vi vill. För tillfället kan jag inte bli mamma till en andra och tredje bebis, för jag har ingen pålitlig man vid min sida: en som kommer att vara med mig i både ledsna och glada stunder i livet. Jag hade en man, men efter ett tag förstod jag att jag var gift med fel person. Så i denna period av mitt liv inser jag att min äggdonation kan vara en viktig insats för några infertila par, som verkligen drömmer om att få en bebis. Du ska göra snälla och goda gärningar för andra människor, för senare kan det komma tillbaka till dig! Om du har valt mig för att hjälpa dig med äggdonation så gjorde du rätt val =)). Jag önskar dig stor och god kärlek!
Hobbies/intressen
Sport, resor, böcker, dikter.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Tålmodig, Trogen, Rättvis, Känslomässig, Lätt-utbildad, Anständig, Glad, Försiktig, Lugn, Uppmärksam, Aktiv, Ackommoderande, Målinriktad, Bra temperament, Förlåtande, Tolerant, Generös, Vänlig, Omtänksam, Ömsint, Temperament, Stark vilja, Okomplicerad, Sällskaplig, social, Ansvarig, Artig, Optimistisk, Öppenhjärtlig, Prydlig, Ledare, Gott sinne för humor
Utbildningsnivå
College diplom i bank, planerar på att bli mästare av sport i friidrott.
Yrke
Sport, nagel design.
Mor till
a girl
Födelseår
1992
Blodgrupp och Rh faktor
0+
Längd, cm
173
Vikt, kg
56
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Blå
Hårfärg
Rött hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children