Äggdonation profil ID 101761 43992

1991 års född äggdonator, 173 cm, 70 kg, Grågrön eye, Rakt Mörkblont hår, Mor till a girl, Högskoleexamen inom IT teknik och ekonomi.

1991 173 cm 70 kgA+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Why I became an egg donor, original

Motivationsbrev
Varför har jag bestämt mig för äggdonation? Jag är mamma till en underbar dotter och det är en stor välsignelse. Först på senare tid har jag börjat tänka på att många kvinnor har problem med att bli gravida och föda barn. Min vän berättade om äggdonation, hon deltog i ett program och visade mig ett bra exempel. Någon tid därefter bestämde jag mig för att dela med mig av en del av mig. För det finns ingen lycka som är jämförbar med lyckan att vara mamma! När du väl fött ditt barn är det svårt att förstå hur du kunde leva utan din bebis innan... Jag får leva om mitt liv en gång till med min dotter – hennes första leende, första steg, första tand. Och det finns så mycket fint som väntar i framtiden! Att inse att du kan bli en person som kan hjälpa någon i en så stor fråga – det är en välsignelse. Barn får våra liv att fortsätta och jag vill att alla familjer ska kunna få den möjligheten.
Hobbies/intressen
Promenader, filmer.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Förlåtande, Anständig, Glad, Lugn, Modig, Uppmärksam, Ackommoderande, Vänlig, Gott sinne för humor, Snäll, Förtroendefull, Skapar ej konflikter, Strikt, Sresstålig, Okomplicerad, Sällskaplig, social, Optimistisk, Öppenhjärtlig, Blygsam
Utbildningsnivå
Högskoleexamen inom IT teknik och ekonomi.
Yrke
Just nu är jag på mammaledighet.
Mor till
a girl
Födelseår
1991
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
173
Vikt, kg
70
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Grågrön
Hårfärg
Mörkblont hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children