Äggdonation profil ID 102061 53588

1995 års född äggdonator, 160 cm, 54 kg, Brun mandelformad eye, Rakt Mörkbrunt hår, Mor till a boy, Universitetsexamen i psykologi (student)

1995 160 cm 54 kgA+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Motivationsbrev
Jag har nyligen fått höra om möjligheten att hjälpa andra människor till stor lycka genom äggdonation. Att få en bebis är den största glädjen i livet. Mitt barn är nästan 3 år gammalt och jag kommer fortfarande ihåg när jag gick i väntans tider, när jag föreställde mig barnets utseende, hans ögon, näsa och leende. Ändå sedan min barndom har jag drömt om en son, jag var säker på att jag skulle få honom. Det är så det är. Vid det andra ultraljudet fick jag veta att det var en pojke. Jag hade en gyllene graviditetstid när jag väntade på att ett nytt liv skulle komma. I förlossningssalen la personalen min son på min mage och jag hörde att de sa: "Grattis! Det är en pojke" Jag tackade läkarna högt och tydligt, jag kommer aldrig att glömma dem! Jag uttryckte min glädje och tacksamhet. När jag ammade grät jag glädjetårar. Tiden går fort, som en vind. Jag kunde inte ta mina ögon ifrån honom. Min son började le och vända sig och sedan sitta, stå och, Herre Gud, han går! Snart talar min son flytande, springer och hoppar. Hans första tand, första steg och ord förblir i minnet för alltid. Som mamma förstår jag att verklig lycka är ett barn. Jag får en andra barndom. Jag ritar, målar, lyssnar på och sjunger barnsånger, läser poesi, springer och leker med leksakerna. Listan över aktiviteter är oändlig. Det finns många kvinnor i världen som inte kan få egna barn av olika skäl. Varför skulle jag inte hjälpa dem, om jag nu har en sådan möjlighet? I början skrämde mig tanken på barnets genetiska identitet, men vi måste även komma ihåg faderns gener. Någon annan kvinna kommer att bära denna bebis vid sitt hjärta. Hon kommer att föda, amma och uppfostra honom. Jag kommer att vara glad över att hjälpa till med äggdonation så att hon får det efterlängtade barnet. Familjen kommer att älska och skydda honom. Att hjälpa till med äggdonation innebär att dela glädje och det ska jag göra!
Hobbies/intressen
Läsa böcker, arbeta i photoshop, jag tycker om att laga mat.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Känslomässig, Rättvis, Trogen, Förlåtande, Vänlig, Generös, Gott sinne för humor, Lätt-utbildad, Anständig, Glad, Givmild, Modig, Uppmärksam, Aktiv, Målinriktad, Bra temperament, Hårt arbetande, Snäll, Tolerant, Ömsint, Öppenhjärtlig, Temperament, Stark vilja, Sresstålig, Okomplicerad, Sällskaplig, social, Lyhörd, Ledare, Prydlig, Optimistisk, Artig, Punktlig, Reserverad, Ansvarig
Utbildningsnivå
Universitetsexamen i psykologi (student)
Yrke
Innan min mammaledighet jobbade jag i ett underhållningscenter för barn. För närvarande är jag mamma och hemmafru.
Mor till
a boy
Födelseår
1995
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
160
Vikt, kg
54
Hudfärg
Olive (pigmentering av oexponerade hud) - lätt / måttlig / mörk
Ögonfärg
Brun mandelformad
Hårfärg
Mörkbrunt hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children