Äggdonation profil ID 105062 84848

1992 års född äggdonator, 172 cm, 60 kg, Brun eye, Vågigt Mörkbrunt hår, Mor till a girl, College diplom i lärarutbildning och konst. Universitetsexamen i pedagogisk psykologi, social pedagogik

1992 172 cm 60 kgB+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Hobbies/intressen
Jag har älskat att rita sedan jag var barn. Jag kan skapa fina verk med hjälp av en pensel eller en penna, det sker naturligt. När jag var tonåring deltog jag i sport, och jag gillar fortfarande utomhus aktiviteter, men jag gillar inte att gå till gymmet. Ibland gör jag modellering av volymetriska målningar, pärl vävning och målar flaskor med akrylfärger. Jag gillar matlagning.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Sällskaplig, social, Lyhörd, Tolerant, Omtänksam, Ömsint, Temperament, Sresstålig, Okomplicerad, Blyg, Ansvarig, Artig, Gott sinne för humor, Generös, Vänlig, Snäll, Rättvis, Prydlig, Nyfiken, Optimistisk, Harmonisk, Ackommoderande, Kreativ, Känslomässig, Intresserad , Aktiv, Försiktig, Anständig, Lätt-utbildad, Glad, Förlåtande
Utbildningsnivå
College diplom i lärarutbildning och konst. Universitetsexamen i pedagogisk psykologi, social pedagogik
Yrke
Jag är lärare i grundskola. Jag har också tagit universitetsexamen i social arbete och jag kommer att fortsätta min utbildning. Innan min dotter föddes hade jag arbetat på skolan i 2 år. Det är galet, men kul! Jag ska snart börja arbeta på en skola nära mitt hem eftersom jag älskar att delta i alla aktiviteter! Efter min dotters födelse blev jag tystare och gillade lung och ro. Fast jag kan inte vara hemmafru för alltid, det är för irriterande för mig.
Mor till
a girl
Födelseår
1992
Blodgrupp och Rh faktor
B+
Längd, cm
172
Vikt, kg
60
Hudfärg
Olive (pigmentering av oexponerade hud) - lätt / måttlig / mörk
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Mörkbrunt hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children