Äggdonation profil ID 106562 19600

1993 års född äggdonator, 161 cm, 55 kg, Grågrön eye, Lockigt Mellanblont hår, Mor till a girl, Universitetsexamen. Master av teknisk vetenskap. Utbildning i teknisk technology.

1993 161 cm 55 kgB-

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Motivationsbrev
Hej, kära programdeltagare och potentiella föräldrar! Jag bestämde mig för äggdonation, för att jag anser att denna handling kan hjälpa någon. Vissa personer i min krets har svårigheter att få barn. Eftersom jag själv är mamma förstår jag att livet inte är så färgstarkt utan en bebis. Det kan komma dagar då du känner dig upprörd och som att allt och alla är emot dig, men när du kommer hem och ser din lilla älskling sova eller skratta glömmer du alla bekymmer på en gång! Dessa stunder borde alla kvinnor få uppleva! Därför bestämde jag mig för äggdonation– för att människor som inte kan få barn av olika anledningar, men gärna vill det, ska kunna förverkliga sina drömmar och få känna värmen från små handflator. Dessutom kan jag inte neka till att den materiella ersättningen påverkat mitt beslut också. Jag är en modern tjej och jag anser att denna typ av hjälp är lämplig i det moderna samhället. Medicinen gör framsteg varje dag, så om det finns en sådan "hjälpande hand" som äggdonation vill jag vara med i det. Varje människa borde ha rätt att bygga på sitt släktträd. Visst måste du få höra barns skratt i ditt hem, ljudet av små fötter och stilla sömn. Jag hoppas verkligen att det blir jag som kan hjälpa dig med allt detta. Jag önskar dig lycka till, tålamod och kärlek. Du har fattat ett mycket viktigt och rätt beslut!
Hobbies/intressen
Jag tycker om att läsa böcker, men naturligtvis så tillåter ofta inte min bebis att jag gör det. Men jag finner ändå en ledig tid ibland för att läsa.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Punktlig, Artig, Ihärdig, Tålmodig, Optimistisk, Hårt arbetande, Prydlig, Pålitlig, Reserverad, Ansvarig, Blyg, Sällskaplig, social, Temperament, Förtroendefull, Skapar ej konflikter, Anständig, Gott sinne för humor, Snäll, Tolerant, Blygsam, Uppmärksam, Lugn, Försiktig, Omtänksam, Glad, Lätt-utbildad, Känslomässig, Trogen, Förlåtande, Vänlig, Generös, Lyhörd
Utbildningsnivå
Universitetsexamen. Master av teknisk vetenskap. Utbildning i teknisk technology.
Yrke
Just nu är min huvudsakliga sysselsättning att vara mamma och hemmafru.
Mor till
a girl
Födelseår
1993
Blodgrupp och Rh faktor
B-
Längd, cm
161
Vikt, kg
55
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Grågrön
Hårfärg
Mellanblont hår, Lockigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children