Egg Donor ID 109240

1990 year born egg donor, 162 cm, 50 kg, Grön-brun eye, Rakt Mörkbrunt hår, A mother of 2 boys, Två universitets utbildningar: ingenjör ekolog (inriktning mot teknik-och miljöskydd) och i management (specialiserade i företagsförvaltning, hedersexamen)

1990 162 cm 50 kgA-

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Varför bestämde jag mig för att delta i äggdonation? Nu har jag 2 barn, pojkar. Åldersskillnad – 10 år. Jag tänkte på äggdonation före min andra graviditet. Jag önskade mycket starkt att kunna hjälpa en familj att få barn. Och att göra det på riktigt, göra något, inte som i sociala nätverk – genom att klicka eller dela sorgliga berättelser. Men för 3 år sedan var det en tung tid på jobbet och jag hade nästan ingen fritid. Sedan blev jag gravid, tillbringade tid med en bebis och slutade nyligen amma, under våren 2017. Jag var orolig för om det skulle räcka, hade läst mycket om det, om betydelsen för barnets psykologiska välmående. Att uppfostra barn tar mycket kraft. Men du kan inte jämföra det med mängden energi som du får av en bebis. Jag hoppas att önskningar om en lycklig familj, där det finns barn, målningar på väggarna, Lego i din säng, minitanks i badrummet, bollar i hallen, kulinariska rätter gjorda av unga kockar – hoppas att det blir någons verklighet, som det är min nu. Att kämpa för din egen lycka är nödvändigt, även om du inte har så stort stöd från omgivningen. Jag födde min äldsta son tidigt. Min mamma var tvungen att ta hand om honom (enligt rysk lagstiftning). Jag räknade dagarna tills jag kunde få ta hand om honom själv, till min 18 årsdag. Tänkte försöka låta honom gå till dagis, för att lära sig leka med andra barn. Min mamma var emot det, vet inte varför. Sedan ville hon att han skulle gå i grundskolan i en annan stad, för att förenkla mitt liv. Men jag kan inte göra så, nu är allt perfekt, alla mina pojkar finns nära mig och jag har en bra relation med min mamma. Ja, jag har inte fått mycket hjälp med barnen från släktingarna, men vi är väldigt nära varandra – jag, min man och mina barn. Den som väljer att pröva äggdonation är en mycket stark person som kämpar med svårigheter i livet. Det är värt det. Med all respekt, jag )))
Hobbies/intressen
Yoga, simning, musik
Huvudsakliga karaktärsdrag
Strikt, Temperament, Förtroendefull, Omtänksam, Sresstålig, Sällskaplig, social, Optimistisk, Rättvis, Känslomässig, Lätt-utbildad, Anständig, Kreativ, Modig, Aktiv, Ackommoderande, Målinriktad, Trogen, Vänlig, Generös, Ansvarig, Pålitlig, Artig, Ihärdig, Ledare, Snäll, Nyfiken, Harmonisk, Hårt arbetande, Gott sinne för humor
Utbildningsnivå
Två universitets utbildningar: ingenjör ekolog (inriktning mot teknik-och miljöskydd) och i management (specialiserade i företagsförvaltning, hedersexamen)
Yrke
Administratör i bolaget för registrering av aktiebolag och aktieägare.
A mother of
2 boys
Födelseår
1990
Blodgrupp och Rh faktor
A-
Längd, cm
162
Vikt, kg
50
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Grön-brun
Hårfärg
Mörkbrunt hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children