Äggdonation profil ID 112170 50911

1998 års född äggdonator, 163 cm, 51 kg, Brun eye, Rakt Mörkbrunt hår, Mor till a girl, College diplom i mode och design. Jag ska ta universitetsexamen.

1998 163 cm 51 kg0+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Why I became an egg donor, original

Motivationsbrev
Folk säger "Om du verkligen älskar någon så är du beredd på att flytta på berg!". Det var inte förrän jag fick mitt barn som jag förstod var det var dom menade. Den här sortens kärlek inspirerar dig att ta ann världen och får dig att göra allt för att ditt barn ska vara glad! Kärleken för ditt barn är ändlös och jag önskar verkligen att varje kvinna kunde uppleva det. En familj är komplett när ett barn födds. Ett barn som du väntade så länge på att träffa! Jag hoppas att jag kan hjälpa er att bli en hel familj och uppleva glädjen av föräldraskap! Med kärlek och respect, eran S.
Hobbies/intressen
När jag gick i skolan spelade jag basketboll. På universitet var jag väldigt engagerad i student livet och organiserade olika evenemang. Jag uppträdde också i föreställningar.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Aktiv, Förtroendefull, Gott sinne för humor, Ledare, Generös, Vänlig, Förlåtande, Försiktig, Ackommoderande, Bra temperament, Ihärdig, Ömsint, Temperament, Sresstålig, Okomplicerad, Känslig
Utbildningsnivå
College diplom i mode och design. Jag ska ta universitetsexamen.
Yrke
Jag jobbade på en resturang. Just nu är jag mammaledig.
Mor till
a girl
Födelseår
1998
Blodgrupp och Rh faktor
0+
Längd, cm
163
Vikt, kg
51
Hudfärg
Olive (pigmentering av oexponerade hud) - lätt / måttlig / mörk
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Mörkbrunt hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children