Äggdonation profil ID 113363 29388

1989 års född äggdonator, 160 cm, 50 kg, Brun eye, Vågigt Brunt hår, Mor till a girl, Universitetsexamen (flygingenjör). Andra universitetsexamen (utländsk ekonomisk verksamhet utomlands)

1989 160 cm 50 kg0+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Why I became an egg donor, original

Motivationsbrev
Varför har jag valt äggdonation? För att svara på den frågan vill jag börja med att berätta min historia. Jag och min man hade bott ihop i 4 år när vår dotter blev till. Vi hade identifierat oss som en riktig familj grundad på kärlek och förtroende. När vi planerade graviditeten drömde vi om en större familj och om vår kärlek till barnet. Först när graviditeten blev verklighet insåg vi hur ofullständiga våra relationer hade varit tidigare. Starkare band skapades mellan oss. Min man var med vid förlossningen och hörde vår dotters första skrik. Det har förändrat vår världsbild. I det ögonblicket föddes inte bara vårt barn, utan även den riktigt starka familjen. Kvinnans uppgift är fortplantning. Jag önskar att alla kunde få uppleva det. Jag minns förlossningen som en av de bästa stunderna i mitt liv. Det är som en explosion av glädje; du är överfylld av lycka och redo att dela den. Att bara se på det lilla knytet gör så att du vill skrika av lycka! Om jag har chans att hjälpa någon att bli förälder genom äggdonation så gör jag det, för vår livskänsla finns i våra barn.
Hobbies/intressen
Nej
Huvudsakliga karaktärsdrag
Anständig, Lätt-utbildad, Glad, Aktiv, Bra temperament, Målinriktad, Omtänksam, Försiktig, Lugn, Modig, Vänlig, Generös, Hårt arbetande, Sällskaplig, social, Lyhörd, Reserverad, Punktlig, Artig, Ihärdig, Ansvarig, Optimistisk, Ledare, Prydlig
Utbildningsnivå
Universitetsexamen (flygingenjör). Andra universitetsexamen (utländsk ekonomisk verksamhet utomlands)
Yrke
Nej
Mor till
a girl
Födelseår
1989
Blodgrupp och Rh faktor
0+
Längd, cm
160
Vikt, kg
50
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Brunt hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children