Egg Donor ID 115363

1991 year born egg donor, 160 cm, 52 kg, Grön-brun eye, Rakt Brunt hår, A mother of a boy, Ekonomi och Management (student)

1991 160 cm 52 kgB+

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Hej! Jag skulle vilja berätta om min väg till äggdonationen. Låt mig börja med att berätta om min stora önskan att hjälpa andra, som jag har haft sedan barndomen. Jag hjälper andra med allt: studier, snälla ord, bra råd. Jag känner mig riktigt nöjd när min hjälp är nödvändig. När jag blev 18 år blev jag blodgivare, och jag donerade blod under 2 år. En dag vägrade de att acceptera mig för att jag vägde under 50 kg vilket var för lite. 5 år senare blev jag gravid. Jag var otroligt glad. Min graviditet gick lika perfekt som min förlossning!!! Slutligen höll jag denna lilla knippe av glädje i mina armar. Damer, denna otroliga känsla kan inte beskrivas i ord. Det här papperet är redan fullt och det är dags för en slutsats. Efter att ha läst om äggdonation förstod jag att jag uppfyllde alla krav och samma kväll var jag ivrig att delta i äggdonations programmet. Tack vare mig, kan en eller flera familjer uppleva detta fantastiska ögonblick med dessa obeskrivliga känslor som jag nämnt ovan :) Om vi ​​inte hjälper barnlösa familjer, tar vi dessa känslor ifrån dom. Personligen kan jag inte vänta med att dela detta mirakel med en framtida mamma och jag är säker på att hon kommer att vara glad för resten av sitt liv!
Hobbies/intressen
Jag gillar att lyssna på musik, jag älskar barn och när jag har tid så hjälper jag mina kompisar med att passa deras barn.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Lyhörd, Optimistisk, Ledare, Snäll, Gott sinne för humor, Vänlig, Förlåtande, Anständig, Hårt arbetande, Omtänksam, Uppmärksam, Aktiv, Lätt-utbildad, Rättvis, Trogen, Förtroendefull, Ömsint, Stark vilja, Känslig, Sällskaplig, social
Utbildningsnivå
Ekonomi och Management (student)
Yrke
Jag är mammaledig. Innan det höll jag en ledande position på en affär för hemelektronik. Student.
A mother of
a boy
Födelseår
1991
Blodgrupp och Rh faktor
B+
Längd, cm
160
Vikt, kg
52
Hudfärg
Ljus (blir lite brun i solen)
Ögonfärg
Grön-brun
Hårfärg
Brunt hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children