Egg Donor ID 138068

1989 year born egg donor, 173 cm, 69 kg, Brun eye, Vågigt Ljusbrunt hår, A mother of a boy and a girl, Universitetsexamen i finans och kredit, specialisering i bank.

1989 173 cm 69 kg0+

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Varför är jag en äggdonator? Den moderna världen utvecklas snabbt inom teknik, ekonomi och industri. Familj, barn, tradition och moral är inte längre lika viktiga. Fertilitetsproblem är en populär fråga. Mina föräldrar sa alltid att familjen var viktig. Familjen är livets bas. När jag blev mamma kände jag mig ansvarig för mina barn. Jag kan inte leva utan dem precis som de inte kan leva utan mig. Den största välsignelsen är att bära ditt barn under ditt hjärta och se dina barn växa upp. Som föräldrar glädjer vi oss åt barnens små prestationer och hjälper dem i deras misslyckanden. Det är inte lätt att vara en mamma men det är värt det. Det var därför jag blev en äggdonator - jag vill dela med mig av lyckan. Kära framtida föräldrar, jag hoppas verkligen att era drömmar och förhoppningar blir sanna. Låt en familj till bli lycklig. Med hela mitt hjärta och själ.
Hobbies/intressen
Pärlor, stickning och jag började trädgårdsarbete (planterar rosor) i mitt hus. Jag tycker också om att resa i Ryssland.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Anständig, Glad, Försiktig, Uppmärksam, Aktiv, Ackommoderande, Lätt-utbildad, Rättvis, Vänlig, Förtroendefull, Optimistisk, Tålmodig, Ansvarig, Lyhörd, Sällskaplig, social, Sresstålig, Strikt, Skapar ej konflikter, Generös, Gott sinne för humor, Nyfiken, Snäll, Blygsam, Prydlig, Artig
Utbildningsnivå
Universitetsexamen i finans och kredit, specialisering i bank.
Yrke
Just nu är jag mammaledig med mitt andra barn. Jag jobbar inom polisen och har en universitetsexamen i ekonomi och bank. Efter att jag tog examen från universitetet jobbade jag i en bank i tre år, men jag har nu bytt till pappersarbete i polisen.
A mother of
a boy and a girl
Födelseår
1989
Blodgrupp och Rh faktor
0+
Längd, cm
173
Vikt, kg
69
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Ljusbrunt hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children