Äggdonation profil ID 141268

1987 års född äggdonator, 161 cm, 50 kg, Brun eye, Rakt Brunt hår, Mor till a boy, Universitetsexamen i ekonomi

1987 161 cm 50 kgA+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Motivationsbrev
Förra vintern fick jag och min man information om äggdonation. Vi läste mycket om det och funderade på om jag skulle bli en äggdonator. Vi satt i flera timmar och diskuterade äggdonation. Vi pratade om de par som inte kunde få egna barn och därför inte upplevt glädjen av föräldraskapet. Vi kommer ihåg vårt eget lilla mirakel och glädjen vi fått av att se honom växa upp. Vår son låg tyst i sängen när jag plötsligt insåg jag att jag var redo att hjälpa andra par. Varför inte? Jag är en ung och frisk kvinna med bra gener och erfarenhet av att vara en mamma. Därför vill jag hjälpa andra kvinnor som inte är lika lyckligt lottade som jag.
Hobbies/intressen
Jag gillar verkligen broderi. Jag ger mina broderier till mina vänner och släktingar. Alla mönster är noggrant utvalda för varje person. Jag tycker bäst om att brodera åt nyfödda barn. Nyligen broderade jag solrosor som tog mig 5 år att göra klart. En dag satt jag mig ner och gjorde det. Jag tror att det är ett tecken.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Uppmärksam, Lätt-utbildad, Rättvis, Prydlig, Optimistisk, Punktlig
Utbildningsnivå
Universitetsexamen i ekonomi
Yrke
Specialist i en bank.
Mor till
a boy
Födelseår
1987
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
161
Vikt, kg
50
Hudfärg
Ljus (blir lite brun i solen)
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Brunt hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children