Äggdonation profil ID 141669 01679

1991 års född äggdonator, 168 cm, 66 kg, Blå eye, Rakt Mellanblont hår, Mor till a girl, Universitetsexamen i management

1991 168 cm 66 kgA+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Motivationsbrev
Varför bestämde jag mig för att bli en äggdonator? Det var på grund av min starka vilja att hjälpa andra. Så länge jag kommer ihåg har jag alltid viljat ha barn så när graviditetstestet visade 2 ränder hade jag inga tvivel om vad jag skulle göra. Jag skulle vara glad! Min glädje var oändlig! Min optimism och mina hormoner berättade för mig att allt var ok! Och det var det! Jag var inte rädd för att vara en ensamstående mamma eller för att hyra en lägenhet. Det verkade inte viktigt. Längtan efter att se mitt barn och graviditeten fokuserade mig och jag såg fram emot framtiden. Alla rädslor och negativa tankar försvann och istället ersattes de av en positiv syn på livet. Jag förstod vad "livet i rosa" betyder. Tiden har gått snabbt sedan dess och min dotter är nu 4 år gammal. Varje dag tackar jag mig själv, Gud och min dotter. Jag har mer och mer energi och positivt tänkande! Kärleken är motorn som gör att mitt universum fortsätter framåt. Innan jag fick mitt barn trodde jag att jag visste vad detta betydde, men jag hade fel. Det var inte förrän min dotter föddes som jag insåg detta. Allt förändrades när en ny, liten, solig person kom in i min värld. Min framtid, min glädje, min dotter. Alla älskar någon speciell på ett speciellt sätt. Efter att jag fick mitt barn växte min kärlek nåt otroligt. Den multiplicerar och påverkar alla aspekter av mitt liv. Jag känner mycket kärlek för mitt barn, mig själv, grannar, verkligheten och livet. Universum gav mig en dyrbar gåva, en oändlig kärlekskälla! Jag vill hjälpa dig att förverkliga din dröm. Vi kom in i denna värld för att vara lycklig. Jag är glad och tacksam för moderskapet och jag hoppas att även du lyckas! Jag vill att alla som läser mina tankar delar min kärlek och hopp. Jag hoppas att allt blir bättre! Du kommer att lyckas! Jag önskar er värme och rikedom! Ju mer positiv energi jag ger, ju mer styrka och glädje får jag tillbaka. Jag kan definitivt säga att jag är lycklig.
Hobbies/intressen
Musik, vokal lektioner, spelar gitarr och sjunger, blommor, trädgårdsarbete, promenader i St Petersburgs förorter (Peterhof etc)
Huvudsakliga karaktärsdrag
Ledare, Snäll, Hårt arbetande, Gott sinne för humor, Vänlig, Rättvis, Känslomässig, Lätt-utbildad, Anständig, Kreativ, Försiktig, Blygsam, Artig, Tolerant, Omtänksam, Temperament, Stark vilja, Strikt, Okomplicerad, Sällskaplig, social, Känslig, Ansvarig, Punktlig
Utbildningsnivå
Universitetsexamen i management
Yrke
Management
Mor till
a girl
Födelseår
1991
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
168
Vikt, kg
66
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Blå
Hårfärg
Mellanblont hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children