Äggdonation profil ID 143927 64774

1993 års född äggdonator, 165 cm, 52 kg, Brun eye, Rakt Ljusbrunt hår, Mor till a girl, Universitetsexamen i ekonomi

1993 165 cm 52 kgB+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Why I became an egg donor, original

Motivationsbrev
När jag såg de två ränderna på graviditetstestet vändes min värld upp och ner. Jag insåg att ett till hjärta slog inom mig, jag kände de första sparkarna och efter 9 månader så fick jag hålla mitt lilla mirakel i mina armar - dessa känslor är obeskrivliga. Det var inte förrän jag blev en mamma som jag förstod hur viktig moderskapet är för kvinnor. Jag förstod min väns smärta när hon var tvungen att ha en abort efter 5 veckor på grund av fel på barnet. Det var då jag bestämde mig för att hjälpa andra. Jag ville visa min vän att det fanns andra sätt att få friska barn, och en dag så kanske hon också provar IVF.
Hobbies/intressen
Hårfrissör, skräddarsyr gardiner. Jag spelade volleyboll på universitet (vårt lag vann första plats i stadsmästerskapet). Jag älskar aktiv vila och att läsa böcker. Jag önskar att jag hade mer tid att läsa.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Kreativ, Glad, Omtänksam, Försiktig, Lugn, Aktiv, Ackommoderande, Målinriktad, Anständig, Lätt-utbildad, Rättvis, Sällskaplig, social, Skapar ej konflikter, Sresstålig, Okomplicerad, Ansvarig, Pålitlig, Ihärdig, Optimistisk, Omtänksam, Öppenhjärtlig, Trogen, Förlåtande, Vänlig, Gott sinne för humor, Hårt arbetande, Snäll, Blygsam
Utbildningsnivå
Universitetsexamen i ekonomi
Yrke
Jag har jobbat som hårfrissör sedan mitt andra året på universitet. 2016 tog jag examen i management.
Mor till
a girl
Födelseår
1993
Blodgrupp och Rh faktor
B+
Längd, cm
165
Vikt, kg
52
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Ljusbrunt hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children