Äggdonation profil ID 144269 79589

1989 års född äggdonator, 170 cm, 55 kg, Brun eye, Vågigt Brunt hår, Mor till a girl, College diplom, chef för logistik

1989 170 cm 55 kgAB+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Why I became an egg donor, original

Motivationsbrev
Drömde jag om att få barn? Ja, som barn lekte jag familj. Jag visste att jag skulle ha en man, en underbar dotter och en familj. Att ha en egen familj var det viktigaste för mig. Tyvärr så hade jag inte en komplett familj som barn: mamma, pappa och barn. Mina föräldrar dog när jag var liten så jag har alltid drömt om min egna kompletta familj. Jag skulle älska min dotter (även de åren innan jag var säker på att jag skulle få en dotter). Jag ville sy henne klänningar, lära henne allt, stå vid hennes sida, ge henne råd och älska henne! Jag ville ge henne allt jag själv inte fick uppleva. Graviditeten var otrolig! De två oväntade ränderna, ögonblicket då vi fick reda på barnets kön, sparkarna i magen - jag fick gissa om de var armar eller ben. Dessa känslor är obeskrivliga, bara kvinnor kan uppleva och förstå dem. Jag hade inga komplikationer under min graviditet, jag har bara bra minnen. Tillsammans med mitt barn började vi ett nytt och färgglatt liv. Det första leendet, de första orden, den första tanden, de första stegen - inget är viktigare! Tyvärr har jag fått reda på att många kvinnor har svårt för att bli gravid. En av mina kompisar has fertilitetsproblem och det var hon som inspirerade mig att bli en äggdonator. Hon är min dotters gudmor och hon ser på min dotter på ett obeskrivligt sätt. Jag önskar från botten av mitt hjärta att hon och andra kvinnor får uppleva denna glädjen. Att vara en mamma betyder att man skyddar sitt barn från livets svårigheter tills barnet har vuxit upp. Att vara en mamma är en välsignelse. När barnet är fött så kan du inte föreställa dig ditt liv utan dem. Du ser på hen med tårar av glädje, och inspekterar hens lilla näsa, ögon och läppar. Om jag har möjligheten att hjälpa andra kvinnor att uppleva denna glädjen så måste jag göra det. Oavsett hur lång tid det tar att få ditt barn, fortsätt att tro så kommer denna dagen snart att komma. Doktorn kommer att säga: "Du är gravid!".
Hobbies/intressen
Hantverk, syr, inredning.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Rättvis, Känslomässig, Kreativ, Glad, Omtänksam, Försiktig, Modig, Uppmärksam, Aktiv, Trogen, Förlåtande, Stark vilja, Sällskaplig, social, Känslig, Lyhörd, Punktlig, Optimistisk, Snäll, Vänlig
Utbildningsnivå
College diplom, chef för logistik
Yrke
Logistik specialist (mammaledig)
Mor till
a girl
Födelseår
1989
Blodgrupp och Rh faktor
AB+
Längd, cm
170
Vikt, kg
55
Hudfärg
Olive (pigmentering av oexponerade hud) - lätt / måttlig / mörk
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Brunt hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children