Egg Donor ID 144462

1988 year born egg donor, 164 cm, 59 kg, Grön-brun eye, Vågigt Brunt hår, A mother of a girl, Polis akademi examen

1988 164 cm 59 kgA+

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
"Kära mamma, jag trodde inte att jag kunde älska dig mer! Men när det hände så kunde jag inte finna ord för att uttrycka mina känslor! Om min dotter älskar mig bara halvt så mycket som jag älskar dig så kommer jag att vara lycklig!" - Detta var de första orden jag sa till min mamma direkt efter min förlossning! Att vara mamma är den största välsignelsen en kvinna kan få. Efter att ha upplevt dessa känslor så har världen omkring mig också ändrats. Jag hade kunskap om fertilitetsproblem och IVF men jag funderade aldrig kring vart äggen kom från. När min vän blev en äggdonator så blev jag väldigt förvånad. Jag kunde inte sluta tänka på det, jag var "fast". Jag tänkte att jag också kunde hjälpa någon att bli en mamma och hjälpa ett nytt liv att se solljuset. Detta barn kommer att vara önskat, efterlängtat och älskat långt före sin ankomst. Nu för tiden möter vi ofta inte vänlighet, empati eller medkänsla. Om mitt beslut att hjälpa till med äggdonation ger glädje till ett par så kommer jag att veta med säkerhet att vår värld är en bättre och vänligare plats.
Hobbies/intressen
Läser böcker, virkar, lagar mat
Huvudsakliga karaktärsdrag
Glad, Kreativ, Anständig, Lätt-utbildad, Känslomässig, Trogen, Omtänksam, Försiktig, Modig, Uppmärksam, Aktiv, Ackommoderande, Målinriktad, Bra temperament, Vänlig, Förtroendefull, Ansvarig, Lyhörd, Skapar ej konflikter, Känslig, Sällskaplig, social, Okomplicerad, Sresstålig, Stark vilja, Temperament, Tolerant, Punktlig, Artig, Optimistisk, Öppenhjärtlig, Ledare, Snäll, Intresserad , Nyfiken, Hårt arbetande, Gott sinne för humor, Generös, Tålmodig, Ihärdig
Utbildningsnivå
Polis akademi examen
Yrke
Militärtjänst i ryska polisen
A mother of
a girl
Födelseår
1988
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
164
Vikt, kg
59
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Grön-brun
Hårfärg
Brunt hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children