Äggdonation profil ID 148524 86525

1989 års född äggdonator, 164 cm, 50 kg, Brun eye, Rakt Kastanj, Mor till 2 boys and a girl, Universitetsexamen i ekonomi, företagsledning

1989 164 cm 50 kg0+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Why I became an egg donor, original

Motivationsbrev
Jag är mamma åt tre barn. Jag har haft tur att jag kunnat få så många barn och jag är nästan redo för en till! Jag behöver bara ett godkänt huslån :) När vår yngsta son var 4 år gammal började jag drömma om en dotter... Varför vill jag bli en äggdonator? Barn är en välsignelse! De är de bästa lärarna och en belöning. De lär oss att vi ska vara uppriktiga, älska varandra, vara ansvarsfulla och generösa. Våra känslor för våra barn bevisar hur stark kärleken kan vara. Att välkomna ett nytt liv till världen är ett av de lyckligaste ögonblicken en familj kan uppleva! Det är också ett av det viktigaste uppdragen som finns, och utan detta fattas något viktigt från familjen. Många par, på grund av olika skäl, får inte uppleva denna lyckan. Jag får inte bedöma vad som är bättre - att föda sitt eget barn, adoptera från barnhem, eller ägna sitt liv åt andras barn. Om du bestämde dig för IVF-behandling så välsignar jag dig i mina tankar! Barn är värda denna kamp. Ägget jag donerar är bara en liten del av processen. Resten är upp till er, framtida föräldrar. Jag tror på er lycka!
Hobbies/intressen
Jag är bra på att rita och sjunga, men jag sjunger inte så mycket. Jag tycker om att läsa och att vara gift. Jag har lärt mig att laga mat och baka godis.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Glad, Försiktig, Lugn, Modig, Bra temperament, Kreativ, Anständig, Skapar ej konflikter, Tolerant, Stark vilja, Lyhörd, Pålitlig, Artig, Tålmodig, Öppenhjärtlig, Snäll, Hårt arbetande, Gott sinne för humor, Trogen, Rättvis, Lätt-utbildad
Utbildningsnivå
Universitetsexamen i ekonomi, företagsledning
Yrke
Jag driver mitt eget företag - två privata dagis. Jag uppfostrar mina tre barn tillsammans med min man. Vi är intresserade av fastighetsinvesteringar.
Mor till
2 boys and a girl
Födelseår
1989
Blodgrupp och Rh faktor
0+
Längd, cm
164
Vikt, kg
50
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Kastanj, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children