Egg Donor ID 148871

1993 year born egg donor, 165 cm, 62 kg, Blå eye, Rakt Blont hår, A mother of a girl, Universitetsexamen i klädindustri teknik (designar lädervaror)

1993 165 cm 62 kgA+

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Hej, kära damer! Jag hade tur som blev mamma. Känslan av glädje och betydelse i någon annans liv är obeskrivlig. Alla kvinnor har rätten att bli en mamma, särskilt när dem längtar efter det. Kvinnor som inte kan bli gravida går till fertilitetsspecialister. Nu för tiden är ingenting omöjligt och dessa kvinnor har en chans! Chansen att bli mödrar och uppleva moderskapet! Det finns människor som är redo att hjälpa till och jag är en av dem. Jag tycker inte att det finns något mer värdefullt än våra barn och det är vårt gemensamma mål. Det är därför jag är så glad att jag kan hjälpa kvinnor som verkligen behöver min hjälp.
Hobbies/intressen
Simmning
Huvudsakliga karaktärsdrag
Lätt-utbildad, Sällskaplig, social, Ansvarig, Gott sinne för humor, Pålitlig, Punktlig, Optimistisk, Prydlig, Ledare, Målinriktad, Aktiv, Modig, Glad
Utbildningsnivå
Universitetsexamen i klädindustri teknik (designar lädervaror)
Yrke
Butiksbiträde hos en optiker
A mother of
a girl
Födelseår
1993
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
165
Vikt, kg
62
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Blå
Hårfärg
Blont hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children