Äggdonation profil ID 149086 97169

1994 års född äggdonator, 158 cm, 61 kg, Grå-blå eye, Vågigt Kastanj, Mor till a girl, Student på ett medicinskt universitet

1994 158 cm 61 kgA+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Why I became an egg donor, original

Motivationsbrev
Mina reflektioner om äggdonation. "Det är inte personen som sparar pengar som är rik utan den som delar pengar med dem som behöver det" - D.I. Fonvizin. Varje gång jag fattar ett beslut ställer jag en fråga till mig själv: är det viktigt för andra människor? Är det användbart? Kan jag hjälpa någon? Mitt huvudmål i livet är att hjälpa andra människor. Därför ser jag bara fördelar när jag tänker på äggdonation. Det är känt världen över - kvinnans kropp är magiskt gjord för att skapa ett nytt liv. Det är ett rent underverk och ett stort uppdrag - världens största glädje är att få sitt egna lilla barn. När jag blev mamma upplevde jag alla dessa underbara känslor och nu vill jag dela denna lyckan med andra. Jag blev så upprörd när jag fick veta att det fanns andra kvinnor som inte hade lika tur som mig. Kära damer/framtida mödrar, detta är mitt meddelande till er: "Snälla kom ihåg att vi är tillsammans i denna kamp mot infertilitet och jag är alltid redo att ge dig en hjälpande hand!
Hobbies/intressen
Jag älskar alla typer av sport. Min favorit är fotboll. Jag var också engagerad i basket och dans. En av mina hobbyer är hantverk. På min fritid tycker jag om att sticka, sy och skapa små fina saker. Jag läser mycket litteratur, kollar på bra filmer och lyssnar på bra musik.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Anständig, Lätt-utbildad, Förlåtande, Vänlig, Generös, Gott sinne för humor, Glad, Försiktig, Lugn, Modig, Uppmärksam, Aktiv, Ackommoderande, Målinriktad, Hårt arbetande, Nyfiken, Snäll, Skapar ej konflikter, Tolerant, Stark vilja, Sresstålig, Okomplicerad, Sällskaplig, social, Blyg, Ansvarig, Ledare, Blygsam, Optimistisk, Tålmodig, Artig, Pålitlig
Utbildningsnivå
Student på ett medicinskt universitet
Yrke
Jag jobbade under många år i en restaurangbransch. Just nu studerar jag på ett medicinskt universitet för att bli läkare.
Mor till
a girl
Födelseår
1994
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
158
Vikt, kg
61
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Grå-blå
Hårfärg
Kastanj, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children