Äggdonation profil ID 151744 84122

1991 års född äggdonator, 158 cm, 52 kg, Grågrön eye, Lockigt Mellanblont hår, Mor till 2 girls, College diplom, turism

1991 158 cm 52 kgB-

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Motivationsbrev
Moderskapet är en enorm glädje. Den bästa och viktigaste händelsen i varje kvinnas liv är födelsen av hennes barns. Tyvärr kan inte alla kvinnor förverkliga sin djupaste dröm på grund av olika skäl men medicin fortsätter att utvecklas och ger oss möjligheten att förverkliga dessa kvinnors dröm om ett barn. Jag minns att jag besökte min släkting på sjukhuset, på gynekologavdelningen. På nästa säng låg en kvinna med en enorm mage. Hon var gravid med tvillingar-pojkar. Kvinnan hade varit gravid i 32 veckor och hade det lyckligaste ansiktsuttrycket jag någonsin sett :) Hon berättade för mig att hon och sin man hade försökt att få barn i 10 år. De hade genomgått undersökningar och behandlingar i 10 år! Jag tyckte så synd om henne, jag kan inte föreställa mig hennes lidande! De gav nästan upp hoppet men det var då undret inträffade. De blev gravida med tvillingar! Jag kände mig så glad för dem när hon berättade denna historia för mig... När jag födde mina barn visste jag redan att jag skulle bli en äggdonator eftersom jag kom ihåg kvinnan från sjukhuset. Jag vill verkligen hjälpa andra kvinnor att känna lyckan av moderskapet. Vissa kvinnor kan inte bli gravida även fast de försökt många gånger med egna ägg. Jag vill att alla kvinnor ska vara lyckliga och kunna bli mammor - det är en ojämförbar upplevelse.
Hobbies/intressen
Sport och målning.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Förlåtande, Generös, Harmonisk, Snäll, Blygsam, Lätt-utbildad, Anständig, Glad, Försiktig, Lugn, Aktiv, Ackommoderande, Öppenhjärtlig, Optimistisk, Skapar ej konflikter, Förtroendefull, Ömsint, Sresstålig, Okomplicerad, Sällskaplig, social, Blyg, Känslig, Lyhörd, Reserverad, Pålitlig, Artig
Utbildningsnivå
College diplom, turism
Yrke
Jag arbetar inom skönhetsindustrin. Jag är en ledande specialist, jag håller seminarier och professionell utbildning.
Mor till
2 girls
Födelseår
1991
Blodgrupp och Rh faktor
B-
Längd, cm
158
Vikt, kg
52
Hudfärg
Ljus (blir lite brun i solen)
Ögonfärg
Grågrön
Hårfärg
Mellanblont hår, Lockigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children