Egg Donor ID 120255

1989 year born egg donor, 168 cm, 53 kg, Brun mandelformad eye, Vågigt Brunt hår, A mother of a girl, Högre utbildning, högskoleutbildning inom PR och Reklam

1989 168 cm 53 kgA+

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Efter att jag hjälpt till med äggdonation och behandlingen var avslutad kände jag en stor tillfredsställelse, eftersom jag var säker redan från början på att allt skulle bli ok och leda till ett gott resultat för patienten. Jag förstod inte hela proceduren för äggdonation när jag besökte kliniken första gången. Jag väntade sedan en lång tid på själva äggdonationen på grund av min sällsynta fenotyp. Jag har läst en hel del om äggdonation och har sett en massa filmer. Jag ser mig som en person med stark hälsa och bra utseende. Jag har alltid velat dela med mig av mina gener. Jag är mamma själv och förstår vilken lycka det är att växa upp med sitt eget barn, att kommunicera med barnet och uppfostra det. När jag slutligen kallades för äggdonation var jag så glad! Efter att jag hjälpt till med äggdonation och behandlingen var avslutad kände jag stor tillfredsställelse, eftersom jag var säker redan från början på att allt skulle bli ok och leda till ett gott resultat för patienten. Ett barn kommer att födas och ge mycket glädje till någon! Och det barnet kommer dessutom att ha ett trevligt temperament och god hälsa!
Hobbies/intressen
Mitt barn, kompletterande utbildning, musik, dansa, sporta, resa
Huvudsakliga karaktärsdrag
Tålmodig, Snäll, Vänlig, Lugn, Aktiv, Målinriktad, Ansvarig
Utbildningsnivå
Högre utbildning, högskoleutbildning inom PR och Reklam
Yrke
Lärare-coach för företagsledare
A mother of
a girl
Födelseår
1989
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
168
Vikt, kg
53
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Brun mandelformad
Hårfärg
Brunt hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children