Äggdonation profil ID 159367 66705

1991 års född äggdonator, 155 cm, 53 kg, Grön-blå eye, Vågigt Blont hår, Mor till a girl, College diplom, kock och konditor

1991 155 cm 53 kgAB+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Motivationsbrev
Varför bestämde jag mig för att bli en äggdonator? Jag har möjligheten att vara en äggdonator. Jag är mamma till min vackra och smarta dotter och hon gör mig väldigt lycklig. Jag har aldrig tänkt på att det kan vara svårt att bli gravid och föda barn. Efter att ha funderat på alla för- och nackdelar med äggdonation bestämde jag mig för detta allvarliga steg. Tillsammans med min dotter lever jag mitt liv från början - första leendet, första stegen. Nyligen vaknade min dotter och sa: "Mamma, jag vill att du ska älska mig för alltid" och kysste mig. Jag grät av glädje. Att vara mamma är en enorm lycka! Sedan jag har blivit äggdonator har jag tänkt inte bara på människor som jag kan hjälpa utan också på barn på barnhem som väntar på sina föräldrar. Jag bestämde mig för att adoptera ett barn i framtiden. Kära föräldrar, jag önskar från botten av mitt hjärta att ni snart får höra erat barn skrika "mamma" och "pappa"!
Hobbies/intressen
Jag uppfostrar min dotter. Jag tycker om att rita och att skapa nya bilder. Jag tycker om att dekorera mitt hem till en mysig och vacker plats.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Rättvis, Förlåtande, Vänlig, Generös, Gott sinne för humor, Känslomässig, Lätt-utbildad, Glad, Omtänksam, Försiktig, Lugn, Aktiv, Målinriktad, Snäll, Blygsam, Skapar ej konflikter, Sresstålig, Okomplicerad, Sällskaplig, social, Blyg, Känslig, Ansvarig, Reserverad, Optimistisk, Tålmodig, Ihärdig, Artig, Punktlig
Utbildningsnivå
College diplom, kock och konditor
Yrke
jag arbetar i en butik (administratör)
Mor till
a girl
Födelseår
1991
Blodgrupp och Rh faktor
AB+
Längd, cm
155
Vikt, kg
53
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Grön-blå
Hårfärg
Blont hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children