Egg Donor ID 160815

1995 year born egg donor, 167 cm, 64 kg, Blå eye, Vågigt Mellanblont hår, A mother of a girl, College diplom i "Teknisk användning av radioelektrisk utrustning"

Open
1995 167 cm 64 kg0+

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Varför blev jag en äggdonator? Det är enkelt. Barn ger oss lycka. Jag vill verkligen hjälpa de människor som längtar efter sitt eget barn. Våra barn ger livet en mening. Och om det inte finns några barn, vad är då meningen? Jag kunde inte finna ett svar innan, men nu kan jag svara utan tvekan. Det var så här det hände för mig: min partner frågade om jag ville gifta mig med honom och vi använde inte preventivmedel. Varför då? Vi tyckte att utdragningsmetoden var tillräckligt effektiv och vi älskade varandra. Allt var planerat: bröllopet på sommaren och sedan en smekmånad utomlands, men vi fick ändra våra planner eftersom jag blev gravid inom 3 månader. Jag var så rädd! Jag var så ung och jag var orolig att jag inte skulle kunna hantera det och jag skulle misslyckas. Jag fick panik! Men jag var tvungen att skärpa mig och föda mitt barn. Det var inte förrän min dotter började sparka mig i magen som jag insett vad som hade hänt. Jag mådde illa och var trött. När jag kände hennes rörelser var jag full av ömhet och smek magen. Jag fick min man att röra min mage så att han kunde känna sitt barn. Jag visste att jag skulle göra allt för min lilla flicka. Efter en smärtsam förlossningen fick jag se min lilla "tomat" och jag kunde inte sluta att titta på henne. Senare, naturligtvis, lärde jag mig allt och nu är jag inte rädd för någonting. Jag ångrar inget. Jag älskar verkligen mitt barn och jag är redo att göra allt för henne. Nu är hon 1 år och 4 månader gammal och hon slutar aldrig att göra oss glada. Det var inte så lätt i början men det har vi glömt nu och min man vill ha ett till barn. De som verkligen längtar efter ett barn men som inte kan få detta mirakel, jag vill hjälpa dig. Låt lyckan leda dig mot din dröm! Var lika lycklig som jag är. PS: Förhoppningsvis är min handskrift tydlig nog.
Hobbies/intressen
Just nu så pillar jag att laga mat, men jag har haft många hobbies i mitt liv. Jag håller alltid på att prova något nytt. Det finns så många intressant hobbies.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Hårt arbetande, Trogen, Rättvis, Lätt-utbildad, Anständig, Kreativ, Omtänksam, Lugn, Modig, Uppmärksam, Målinriktad, Harmonisk, Snäll, Skapar ej konflikter, Ömsint, Sresstålig, Okomplicerad, Blyg, Lyhörd, Reserverad, Punktlig, Artig, Prydlig, Blygsam
Utbildningsnivå
College diplom i ". Teknisk användning av radioelektrisk utrustning".
Yrke
Operatör på järnvägsstationen
A mother of
a girl
Födelseår
1995
Blodgrupp och Rh faktor
0+
Längd, cm
167
Vikt, kg
64
Hudfärg
Ljus (blir lite brun i solen)
Ögonfärg
Blå
Hårfärg
Mellanblont hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children