Äggdonation profil ID 14631 91868

1987 års född äggdonator, 169 cm, 55 kg, Grön-brun eye, Rakt Ljusbrunt hår, Mor till 4 boys, College examen i trädgårdsskötsel (parkdesigner, landskapsdesigner, florist)

1987 169 cm 55 kg0+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Motivationsbrev
Det viktigaste för kvinnor är förmodligen att få egna barn. Därför är det väldigt sorgligt när en kvinna inte kan bli mamma. Det är just därför jag beslutat mig för att hjälpa till med äggdonation. Varför beslutade jag mig för äggdonation? Det är en bra fråga, och jag ska försöka besvara den. Jag är mamma till tre underbara pojkar och jag vet vilken glädje det är att ha barn. Det är en sådan välsignelse att titta på dem och förstå att de är det viktigaste i mitt liv. Att se hur de ler, spelar, utvecklas, busar, gråter och skrattar, och att stödja dem på alla tänkbara sätt. Att veta och tro att de kommer att lyckas i livet. Att uppfostra riktiga män. Det viktigaste för kvinnor är förmodligen att få barn. Därför är det väldigt sorgligt när en kvinna inte kan bli mamma. Det är därför jag beslutat mig för att hjälpa till med äggdonation. Eftersom "mamma" är det viktigaste ordet för alla att höra, och om jag kan hjälpa så gör jag det –för jag måste! Det är mycket trevligt att veta att du har hjälpt någon. Att någon annan kan höra ordet "mamma", känna hur små händer griper efter henne, se hur barnet tar sina första steg. För att se, höra och känna ett barn är en stor glädje! Det är därför jag valt äggdonation! Jag önskar er, kära framtida föräldrar, att ni blir lyckliga mammor och pappor. Älska era barn, uppfostra dem med kärlek och omsorg. Jag önskar er och era framtida barn all lycka. Med vänliga hälsningar, Jag
Hobbies/intressen
I skolan: Litteratur, Biologi Nu: Mina barn, idrott, matlagning, trädgårdsarbete, design, aktiv vila
Huvudsakliga karaktärsdrag
Glad, Omtänksam, Optimistisk, Lyhörd, Snäll
Utbildningsnivå
College examen i trädgårdsskötsel (parkdesigner, landskapsdesigner, florist)
Yrke
Ett landskapsdesigner och florist
Mor till
4 boys
Födelseår
1987
Blodgrupp och Rh faktor
0+
Längd, cm
169
Vikt, kg
55
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Grön-brun
Hårfärg
Ljusbrunt hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children