Äggdonation profil ID 15035 54633

1991 års född äggdonator, 165 cm, 53 kg, Brun eye, Vågigt Ljusbrunt hår, Mor till a boy, College diplom i offentliga förvaltningen, för närvarande studerar jag till en examen i management

1991 165 cm 53 kgA+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Motivationsbrev
Ensamhet kan vara skrämmande för alla och jag tror, från djupet av mitt hjärta, att genom min äggdonation kommer jag att kunna skydda några trevliga par från det. Äggdonation är mycket viktigt för mig, eftersom jag är mamma själv och jag känner till moderskapets välsignelse – det finns ett sådant ändlöst spektrum av känslor när du blir förälder. Jag lockades till äggdonation av en berättelse från en nära vän som tyvärr aldrig kommer att kunna få barn. Ensamhet kan skrämma alla och jag tror, från djupet av mitt hjärta, att genom min äggdonation kommer jag att kunna skydda några trevliga par från det. Jag kommer att kunna ge dem glädje och lycka i sina hem och hjärtan.
Hobbies/intressen
Mitt barn, jag älskar att sy, läsa psykologiböcker, idrotta, som barn gick jag på en musikskola. Jag är mycket intresserad av musik.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Optimistisk, Öppenhjärtlig, Trogen, Glad, Omtänksam
Utbildningsnivå
College diplom i offentliga förvaltningen, för närvarande studerar jag till en examen i management
Yrke
Student på universitetet
Mor till
a boy
Födelseår
1991
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
165
Vikt, kg
53
Hudfärg
Olive (pigmentering av oexponerade hud) - lätt / måttlig / mörk
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Ljusbrunt hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children