Egg Donor ID 232424

1988 year born egg donor, 164 cm, 64 kg, Grågrön eye, Rakt Mellanblont hår, A mother of 2 boys, Högre utbildning inom juridik (kandidatexamen)

1988 164 cm 64 kgA+

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Mamma - det är det första ordet för varje barn och det är ett magiskt ord! Jag är mamma till två underbara pojkar. Varje dag med dem är unik och oförglömlig. Glada skratt, glittrande ögon, att krama och kyssa är den verkliga lyckan för varje kvinna! Endast efterlängtade barn kan föra så mycket glädje och kärlek till en familj. Tyvärr kan inte alla kvinnor bli mammor. Och det problemet är välkänt för mig! Min bästa vän, min tvillingsjäl, denna charmiga, glada och leende flicka, kunde inte bli gravid. Jag såg henne blekna för varje dag i denna kamp, kampen för en kvinnas lycka. Cirklande mellan laboratorier och läkare, tester och behandlingar, spenderade hon mycket pengar och tid och hamnade i en depression. Denna situation fick mig att tänka på andra kvinnor med samma problem. Så jag bestämde mig för att gå med i äggdonationsprogrammet. Jag ville bli den som ger dig riktig glädje genom min äggdonation. Efterlängtade barn är välsignade och jag kan ge mycket för att få dig att känna din välsignelse! Tyvärr har jag inte varit äggdonator än, men när jag väljs kommer tack vare mig en trevlig, omsorgsfull kvinna att få höra det heliga ordet "mamma". PS: Min vän använde äggdonation också, och nu har hon sin lilla prinsessa och hon tackar sin äggdonator varje dag!
Hobbies/intressen
Korsstygn, scrapbooking, måla
Huvudsakliga karaktärsdrag
Trogen, Glad, Målinriktad, Hårt arbetande, Snäll, Lyhörd, Omtänksam, Vänlig
Utbildningsnivå
Högre utbildning inom juridik (kandidatexamen)
Yrke
Polis, ledande befattningshavare på avdelningen för frihetsberövande
A mother of
2 boys
Födelseår
1988
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
164
Vikt, kg
64
Hudfärg
Ljus (blir lite brun i solen)
Ögonfärg
Grågrön
Hårfärg
Mellanblont hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children