Äggdonation profil ID 15348 18453

1992 års född äggdonator, 180 cm, 65 kg, Grågrön eye, Vågigt Mörkblont hår, Mor till a boy, Skolan

1992 180 cm 65 kgB+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Why I became an egg donor, original

Motivationsbrev
God eftermiddag, kära vänner! Jag vill dela med dig hur och av vilka skäl jag har bestämt mig för äggdonation. Från början hade jag aldrig hört talas om äggdonation! Efter att ha läst om problemet förstod jag att det var en snäll, nyttig och glädjande handling. I världen finns så många par utan barn och det är inte deras fel. Naturen delar ut sina gåvor på många konstiga sätt. Och jag vill hjälpa sådana familjer, särskilt om jag har den fysiska förmågan. För det är en stor lycka att höra små fötter trampa, se och stötta de första framstegen. Och när min son sa "Mamma" första gången grät jag... Jag vet inte hur jag ska beskriva allt detta i några imponerande fraser, men jag hoppas att jag lyckats uttrycka mina känslor. Jag önskar att du inte blir upprörd utan behåller din tro, för modern medicin gör underverk! Och det viktigaste, kom ihåg, barn är livets blommor!
Hobbies/intressen
Läsa, Laga mat, Aktiv vila, Mitt barn, Filmer, handverk
Huvudsakliga karaktärsdrag
Målinriktad, Temperament, Uppmärksam, Försiktig, Anständig, Känslomässig, Förlåtande, Förtroendefull, Trogen, Ansvarig, Pålitlig, Punktlig, Artig, Ihärdig, Prydlig, Hårt arbetande, Snäll
Utbildningsnivå
Skolan
Yrke
De huvudsakliga sysselsättning just nu är att vara mamma och hemmafru
Mor till
a boy
Födelseår
1992
Blodgrupp och Rh faktor
B+
Längd, cm
180
Vikt, kg
65
Hudfärg
Ljus (blir lite brun i solen)
Ögonfärg
Grågrön
Hårfärg
Mörkblont hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children