Äggdonation profil ID 294492 27126

1986 års född äggdonator, 164 cm, 57 kg, Brun eye, Rakt Mörkbrunt hår, Mor till a boy, Universitetsexamen i ekonomi

1986 164 cm 57 kgA-

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Why I became an egg donor, original

Motivationsbrev
Jag tänkte: ”Kan jag vara en äggdonator?” Det var inte ett svårt beslut. Jag är ganska frisk och jag är en ung mamma med ett barn... Jag kan få pengar och samtidigt göra andra kvinnor lyckliga. Först tänkte jag inte genomföra denna plan. Jag läste allt jag kunde om äggdonationsprogrammet vilket övertygade mig om att jag passade kraven. Efter bara ett år bestämde jag mig för att gå med i programmet. Jag bor i en storstad där det finns flera fertilitetskliniker. Jag gick till kliniken, hade medicinska undersökningar och ingick ett kontrakt. Kliniken garanterade att det skulle vara helt anonymt. När hormonstimuleringen började kände jag mig obehaglig. Det kändes konstigt och obehagligt att få injektioner i magen. Lyckligtvis hade jag inga komplikationer. Äggutplockning under sövning var inte så smärtsam som jag förväntade mig. Läkaren sa till mig: "Tack, du har hjälpt andra människor". Kanske var det så. Om jag inte hade blivit en äggdonator så hade mina ägg inte använts. Nu kommer en familj att få ett barn - ett efterlängtat barn.
Hobbies/intressen
Stickning, Pussel, Matlagning, Intellektuella spel, Bowling, Tennis. Jag tycker om att rita efter nummer. Jag tycker också om att göra bilder från strass.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Temperament, Förtroendefull, Prydlig, Blygsam, Snäll, Intresserad , Nyfiken, Harmonisk, Hårt arbetande, Gott sinne för humor, Generös, Vänlig, Optimistisk, Tålmodig, Ihärdig, Ömsint, Sresstålig, Okomplicerad, Ansvarig, Sällskaplig, social, Känslig, Lyhörd, Pålitlig, Punktlig, Artig, Förlåtande, Trogen, Målinriktad, Rättvis, Uppmärksam, Modig, Känslomässig, Försiktig, Omtänksam, Glad, Anständig, Aktiv, Öppenhjärtlig, Bra temperament
Utbildningsnivå
Universitetsexamen i ekonomi
Yrke
Jag jobbar i försäljningsavdelning i banken
Mor till
a boy
Födelseår
1986
Blodgrupp och Rh faktor
A-
Längd, cm
164
Vikt, kg
57
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Mörkbrunt hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children