Egg Donor ID 357458

1989 year born egg donor, 155 cm, 60 kg, Brun eye, Vågigt Brunt hår, A mother of a girl, College examen i turism och service, kommer att skaffa universitetsexamen (hotellservice)

1989 155 cm 60 kgAB+

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Hallå! Här är min äggdonations historia. En av mina vänner kunde inte bli gravid under ganska lång tid. Hon och hennes man försökte med IVF, men resultaten var bara besvikelser. De bestämde sig för att hitta en surrogatmamma, men ingen verkade lämplig. Jag erbjöd mig att anta denna roll. Vi var alla spända och glada samtidigt. Vi började förbereda oss. Tyvärr överlevde inte fostret. Men paret fastnade inte i förtvivlan, utan bad mig i stället hjälpa dem genom äggdonation. Jag hade verkligen ingenting emot det. Det var något extra och magiskt för mig. Min vän var också imponerad. Jag kände ingen rädsla, bara positiva känslor. Nu är min vän gravid och kommer snart att föda. Och jag blir gudmor. Det är i princip det hela. Tack vare dessa händelser bestämde jag mig för att hjälpa andar med min äggdonation. Jag vill önska alla framtida föräldrar lycka till, hälsa, kärlek, tålamod och förståelse för varandra.
Hobbies/intressen
Jag bor i ett eget hus, så att all min tid går åt till att bygga, trädgården, gräsmattan och rabatterna. Jag älskar att shoppa. Jag älskar att laga mat och skämma bort min man och dotter med tilltugg. Nu tycker jag om manikyr. Jag spelar ryska biljard.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Aktiv, Modig, Glad, Öppenhjärtlig, Rättvis, Försiktig, Trogen, Skapar ej konflikter, Okomplicerad, Känslig, Lyhörd, Ansvarig, Gott sinne för humor
Utbildningsnivå
College examen i turism och service, kommer att skaffa universitetsexamen (hotellservice)
Yrke
För närvarande mammaledig. Jag brukade jobba som en mästare på korgflätning. Jag flätade möbler i rotting: korgar, bord, stolar, vaggor.
A mother of
a girl
Födelseår
1989
Blodgrupp och Rh faktor
AB+
Längd, cm
155
Vikt, kg
60
Hudfärg
Olive (pigmentering av oexponerade hud) - lätt / måttlig / mörk
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Brunt hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children