Äggdonation profil ID 38151 14609

1992 års född äggdonator, 158 cm, 55 kg, Grön-brun eye, Rakt Brunt hår, Mor till a girl, College examen i Ekonomi och redovisning, kommer att skaffa en universitetsexamen

1992 158 cm 55 kgA-

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Motivationsbrev
Enligt min mening är det en underbar gåva. På nyårsnatten, vid min julgran, önskade jag att jag skulle få bli mamma. Jag väntade inte länge, samma natt gjorde vi vår dotter. Att vara mamma är för mig är att se min spegelbild i dotterns ögon. Varje dag lär min lilla tjej mig något nytt. Ja, visst, jag lär av mitt barn, det är inte hon som lär av mig! Att vara mamma innebär hårt arbete, det är inte som en fin bild på nätet. Men ett leende med 4 tänder gör det värt det. Moderskap innebär ett stort hopp. Hoppet att mitt barn som vuxen blir bättre än jag. Främst bestämde jag mig för äggdonation för att hjälpa andra par få uppleva föräldraskap, eftersom de inte fått den möjligheten av oilka skäl. Men att säga att den materiella kompensationen inte spelar någon roll är hyckleri, inte bara för mig utan för alla som hjälper till med äggdonation, som jag ser det. Viljan att hjälpa är säkert viktig, men i mitt fall kvarstår en ekonomisk komponent i bakgrunden. Det rådgivande besöket på kliniken skrämde mig, men nu känner jag ingen rädsla längre för att göra en god gärning. Jag känner stark spänning, eftersom äggdonationsprogrammet är något okänt och nytt. Men den mest intensiva känslan är hopp. Jag hoppas att jag kommer att föda barn igen någon gång och även kommer att kunna hjälpa ett par att få sitt önskade barn, med min äggdonation.
Hobbies/intressen
Handarbete, sport
Huvudsakliga karaktärsdrag
Trogen, Rättvis, Lätt-utbildad, Kreativ, Glad, Förlåtande, Hårt arbetande, Snäll, Sällskaplig, social, Reserverad, Ihärdig, Tålmodig, Öppenhjärtlig
Utbildningsnivå
College examen i Ekonomi och redovisning, kommer att skaffa en universitetsexamen
Yrke
Logist inom betongproduktion. För närvarande tjänstledig för vård av barn upp till 1. 5 år. Arbetar hemifrån (handledning och på beställning skriver jag kurser och diplom), hantverk (till salu)
Mor till
a girl
Födelseår
1992
Blodgrupp och Rh faktor
A-
Längd, cm
158
Vikt, kg
55
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Grön-brun
Hårfärg
Brunt hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children