Äggdonation profil ID 70355 85911

1994 års född äggdonator, 158 cm, 63 kg, Brun eye, Vågigt Mörkblont hår, Mor till a girl, College diplom (teknisk specialisering)

1994 158 cm 63 kgB+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Motivationsbrev
Vi betraktar oss alla som snälla, men hur ofta handlar vi egentligen vänligt? Och vad betyder det att vi delar vår vänlighet? Jag vill berätta om de människor som gjort godhet till sin livsstil. Ordet "donator" på latin betyder "att ge". Och det är inte bara en enkel konjunktion, för det finns människor som ger något som du inte kan köpa på apoteket, som du inte kan ersätta - möjligheten att bli förälder, att vakna på morgonen och höra en energisk rörelse i barnets spjälsäng och någon som tydligt säger "goo-goo!" Jag är säker på att en människa är född med naturlig känsla för grannarnas smärta. Genom att hjälpa till med äggdonation förlorar en kvinna ingenting; hon förvärvar snarare något, för delad vänlighet kommer alltid tillbaka på något sätt. Äggdonation är för mig inte bara en medicinsk procedur. Det är framför allt en möjlighet att göra vårt liv lite bättre. Snälla, glöm inte bort de viktigaste egenskaperna hos människor: nåd och generositet.
Hobbies/intressen
Bilar, elektronik, stickning, fotografering, baka kakor och cupcakes, jag upprätthåller skyddet för övergivna och borttappade husdjur (katter, hundar), jag hjälper dem att umgås och hitta en ny kärleksfull familj.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Trogen, Gott sinne för humor, Hårt arbetande, Harmonisk, Rättvis, Känslomässig, Lätt-utbildad, Glad, Omtänksam, Aktiv, Snäll, Ledare, Sresstålig, Sällskaplig, social, Känslig, Lyhörd, Ansvarig, Punktlig, Artig, Ihärdig, Prydlig, Blygsam
Utbildningsnivå
College diplom (teknisk specialisering)
Yrke
Promo person.
Mor till
a girl
Födelseår
1994
Blodgrupp och Rh faktor
B+
Längd, cm
158
Vikt, kg
63
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Mörkblont hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children