Äggdonation profil ID 88359 19933

1991 års född äggdonator, 163 cm, 53 kg, Brun eye, Rakt Mörkblont hår, Mor till a boy, Universitets examen i marknadsföring (student). Examen från college (turism management).

1991 163 cm 53 kg0+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Varför blev jag en äggdonator

Motivationsbrev
Det är ingen hemlighet att det är en stor lycka att vara mamma. Känslan av att ha en del av dig under ditt hjärta är outtalbar. Du klappar gravidmagen medan du väntar på ögonblicket då du äntligen kan hålla ditt lilla barn i dina armar, kyssa det och amma. Snart upptäcker du att du inte är ensam längre! Det finns två av er! Du och ytterligare en liten person vars liv beror på dig. Jag minns de mysiga stunderna med amning. Du bär din skatt och matar den med mjölk. Babyn dricker försiktigt och tittar på dig som om du är den mest underbara varelsen i världen. Du är hela världen för honom! Varje dag överraskar ditt barn dig, med sin första efterlängtade tand, de första stegen och det första ordet... Det är hemskt att veta att inte alla kvinnor kan få uppleva dessa vackra ögonblick. Lyckligtvis fortsätter den moderna medicinen att utvecklas och skickliga läkare kan hjälpa kvinnor att bli mammor genom äggdonation. Jag har frågat mig många gånger: "Varför skulle inte jag vara en del av den glädje som en kvinna känner när hon hör orden: "Grattis, du är gravid!" Jag kommer vara oerhört glad om jag kan skynda på någons dröm genom min äggdonation!
Hobbies/intressen
Jag gjorde sport gymnastik under 3 år och sedan var jag engagerad i sälskaps dans under 8 år (var tvungen att avgå på grund av en knäskada). Jag tycker om att läsa böcker.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Förlåtande, Trogen, Känslomässig, Lätt-utbildad, Anständig, Glad, Omtänksam, Försiktig, Modig, Rättvis, Vänlig, Generös, Omtänksam, Ömsint, Temperament, Stark vilja, Sällskaplig, social, Känslig, Lyhörd, Ansvarig, Pålitlig, Gott sinne för humor, Snäll, Prydlig, Optimistisk, Artig, Punktlig
Utbildningsnivå
Universitets examen i marknadsföring (student). Examen från college (turism management).
Yrke
Post operatör, student.
Mor till
a boy
Födelseår
1991
Blodgrupp och Rh faktor
0+
Längd, cm
163
Vikt, kg
53
Hudfärg
Ljus (blir lite brun i solen)
Ögonfärg
Brun
Hårfärg
Mörkblont hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children