Äggdonation profil ID 89659 25497

1996 års född äggdonator, 173 cm, 65 kg, Grå-blå eye, Vågigt Mellanblont hår, Mor till 2 boys, College diplom (revisor), tog examen från musikskola. Planerar att få en universitetsexamen i ekonomi.

1996 173 cm 65 kgA+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Why I became an egg donor, original

Motivationsbrev
Hej, kära framtida föräldrar! Jag skulle vilja dela mina tankar om moderskap och mina skäl till äggdonation med er. Långt innan jag blev gravid förstod jag egentligen inte vad barn var och jag var inte intresserad av frågan. Jag var engagerad i utomhussporter: vandring, paddling, bergsklättring, ridning och expeditioner. Min far och min farbror är tvillingar. I hela mitt liv har jag drömt om en pojke och jag har fått tvillingar! Min graviditet var lugn och gick bra. Före 11-veckorsundersökningen var jag på ultraljud två gånger. Jag såg min pojke, hans pyttesmå ben och händer, jag hörde att hans hjärta slog, mina ögon tårades, och allt var omvälvande. Dagen för mitt planerade 11-veckorsultraljud närmade sig. Min man kom för att se sin pojke för första gången. Läkaren bad honom att vänta lite utanför rummet: "Din fru kommer in ensam först, jag ropar på dig senare". Det var inget ovanligt den dagen; Jag låg på soffan, undersöktes. Den totala tystnaden bröts av doktorns fråga: "Finns det några tvillingar i din familj?" "Ja, min pappa och farbror" svarade jag. "Grattis! Du har tvillingar! Hur är det möjligt att du bara sett en pojke, två gånger tidigare? Det finns ju två av dem!" Jag blev förvånad och log som en Cheshire-katt, och föreställde mig min mans ansikte där han väntade utanför. Han kom in och såg den första pojken. Efter "Och här är en till" blev hans ögon runda och han vände sig långsamt mot mig. Jag sa: "Hade ingen aning!" Vi gick ut från kliniken som det lyckligaste paret i världen och informerade alla släktingar. Kära framtida mamma! Jag kan försäkra dig om att inga materiella fördelar kan ersätta din bebis som du bär i 9 månader under ditt hjärta. Det mest efterlängtade mötet i ditt liv är det med ditt nyfödda barn. När ögonen med fluffiga ögonfransar tittar på dig och ett brett leende och klingande skratt riktas mot dig, då är du i himlen. Alla problem och bekymmer bleknar. Det finns inget härligare ljud än "coo". Särskilt "mam" och "mamma" får dig att sväva på moln. Det är gudomligt. Tyvärr har inte alla kvinnor möjlighet att bli mammor. Det kan vara på grund av genetiska problem eller livsförhållanden. Jag känner mig väldigt ledsen för dessa kvinnors skull, som längtar efter en bebis men misslyckas med att få en. Därför bestämde jag mig för att hjälpa par, genom min äggdonation, på väg mot lycka och en unik livskänsla.
Hobbies/intressen
Turism, bergsklättring (utomhus), organisation av tävlingar, hantverk och utveckling.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Känslig, Aktiv, Uppmärksam, Omtänksam, Kreativ, Gott sinne för humor, Hårt arbetande, Ledare, Blygsam, Prydlig, Punktlig, Pålitlig, Ansvarig, Förtroendefull, Generös, Vänlig, Trogen, Rättvis, Anständig, Lätt-utbildad
Utbildningsnivå
College diplom (revisor), tog examen från musikskola. Planerar att få en universitetsexamen i ekonomi.
Yrke
Revisor.
Mor till
2 boys
Födelseår
1996
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
173
Vikt, kg
65
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Grå-blå
Hårfärg
Mellanblont hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children