Egg Donor ID 909594

1990 year born egg donor, 173 cm, 58 kg, Grågrön eye, Rakt Ljusrött hår, A mother of a boy and a girl, College examen i redovisning (revisor-ekonom). Ytterligare revisor kurser.

1990 173 cm 58 kg0-

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Varför vill jag hjälpa andra med äggdonation? Alla har sin egen livsväg. För mig handlar det om mina barn, deras skratt, deras leenden, tårar och sorger, deras upptäckande av världen. Jag kan inte acceptera ett liv utan barn och jag är säker på att jag inte är ensam om att tänka på det sättet!! Lyckligtvis möjliggör modern medicin att en hel del kvinnor kan förverkliga sin dröm. Och jag har en stark önskan om att hjälpa de kvinnorna att finna livets mening!! Jag minns så väl den glada känslan när mitt graviditetstest visade två ränder. Sparkarna i min mage som till att börja med var svaga och blyga och sedan starkare och tuffare. Jag kommer ihåg ögonblicken då mina barn såg världen för första gången... Och jag minns med vilken värme och ömhet de kramade mig. Min äldsta dotter tar mig tillbaka till min egen barndom! Vi ritar, går, spelar, hittar nya vänner och lär oss om världen tillsammans! Hon är min rådgivare, min stolthet, kärlek och min trofasta vän! Jag tror att de kvinnor som ber om hjälp med äggdonation helt och hållet inser vilket ansvar de tar och att de kommer att älska sina barn djupt och ge all tänkbar vård, vänlighet och tillgivenhet för sin familjs framtid. För mig är äggdonation ett tillfälle att stötta kvinnor som aldrig ger upp och som fortsätter slåss för sin lycka! Jag hoppas att vi lyckas!
Hobbies/intressen
Matlagning, scrapbooking, organisation av fester, vermiculture.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Lugn, Lätt-utbildad, Trogen, Förlåtande, Nyfiken, Snäll, Omtänksam
Utbildningsnivå
College examen i redovisning (revisor-ekonom). Ytterligare revisor kurser.
Yrke
Möbel designer
A mother of
a boy and a girl
Födelseår
1990
Blodgrupp och Rh faktor
0-
Längd, cm
173
Vikt, kg
58
Hudfärg
Ljus (blir lite brun i solen)
Ögonfärg
Grågrön
Hårfärg
Ljusrött hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children