Egg Donor ID 123362

1990 year born egg donor, 173 cm, 58 kg, Grå-blå eye, Rakt Blont hår, A mother of a boy and a girl, College diplom i sport -, Master i sport (Akrobatisk rock ' n ' roll)

Open
1990 173 cm 58 kgA-

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Varför är jag äggdonator? Tack, det kommer att bli ett ytterligare liv! Dessa människor har kämpat för rätten att bli mamma och pappa och de kommer att få detta solsken!!! Varför är jag äggdonator? Mina vänner och bekanta frågar mig det ibland, men kan inte förstå svaret! Varför har jag blivit äggdonator? Jag känner två par som inte kunde få egna barn under många år. Tyvärr kunde IVF-tekniken inte heller hjälpa dem :( Senare, när jag var gravid själv, fick jag veta att vi (mammor med egna barn) kan ge dessa par LYCKA – barnen de längtar efter!!! Och trots mina oförstående vänner var jag fast besluten om att hjälpa, efter att mitt barn fötts. Det är så svårt att se in i ögonen på dessa hjälplösa kvinnor! Jag kan inte sticka under stol medattjag först var mycket rädd! Jag blev rädd av att ha läst massor av information på internet om infertilitet efter äggdonation och så vidare. Men efter besöket på kliniken förstod jag att allt inte var som det jag läst. Jag gick igenom proceduren, låg i uppvakningsrummet efter narkosen och insåg att det kanske, om en kort tid, kommer att finnas ett till lyckligt par i världen. Och tack, det kommer även att finnas ytterligare ett liv! Dessa människor har kämpat för rätten att bli mamma och pappa, och det kommer de att bli tillslut, de kommer att få detta solsken!!! Dessutom börjar du älskar din familj mer, vårdar ditt barn bättre och börjar önska hjälpa fler människor att bli föräldrar.
Hobbies/intressen
Mitt barn, akrobatisk rock ' n ' roll, gymastik, tennis, fotboll, aktiv vila
Huvudsakliga karaktärsdrag
Lyhörd, Ansvarig, Punktlig, Aktiv, Snäll, Lyhörd, Snäll, Punktlig, Aktiv, Ansvarig, Lyhörd, Lyhörd, Snäll, Punktlig, Ansvarig, Ansvarig, Punktlig, Snäll, Aktiv, Aktiv, Punktlig, Ansvarig, Lyhörd, Snäll, Aktiv, Lyhörd, Ansvarig, Punktlig, Snäll, Aktiv
Utbildningsnivå
College diplom i sport -, Master i sport (Akrobatisk rock ' n ' roll)
Yrke
Kassörska i en mataffär
A mother of
a boy and a girl
Födelseår
1990
Blodgrupp och Rh faktor
A-
Längd, cm
173
Vikt, kg
58
Hudfärg
Ljus (blir lite brun i solen)
Ögonfärg
Grå-blå
Hårfärg
Blont hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children