Miracle of new life!
A baby or money back!
previousprevious
nextnext

Introduktion till äggdonations- / embryodonationskonceptet

Enkel och professionell introduktion till äggdonation / embryodonation

Att gå över till äggdonation är inget enkelt beslut. Det känns avlägset, inte på riktigt, inte om dig. Ofta har du inget stöttande nätverk och du känner dig ensam och förvirrad med all information som du hittar på internet.

Vi vet hur svårt det är att ta första steget och de förvirrande och svåra frågor du måste gå igenom innan du bestämmer dig för äggdonation.

 • Kommer jag att älska barnet?
 • Kommer barnet att älska mig?
 • Kommer allt vara lika NORMALT som det varit om jag använt mina egna ägg?
 • Hur ska jag berätta för barnet och min omgivning om äggdonatorn?

Vi är här för att introducera dig i äggdonationskonceptet ur ett moraliskt, etiskt och psykologiskt perspektiv. Vi är här för att stötta dig; eftersom vi vet att du behöver det här stödet!


Tyvärr är detta känslomässiga stöd vanligtvis svårt att hitta i din närmsta krets, eftersom:

 • Äggdonation är något du inte kan fråga dina föräldrar om, för de inte vet ingenting om äggdonation.
 • Äggdonation är inte ett ämne du enkelt kan chatta med en vän om över en kopp kaffe;
 • Hur man väljer en äggdonator är inget vi har lärt oss från föräldrarna, eller i skolan.

Så låt oss hjälpa till med all den erfarenhet vi har samlat genom mer än 25 års arbete inom fertilitetsvård.

Stämmer frågorna ovan med dina tankar och känslor? Då måste du förmodligen gå igenom några introduktionssteg för att bli redo för din äggdonationsprocess. Vi kan ge dig uppdaterad information och utbildning. Vi är glada att tillhandahålla det gratis genom vårt introduktionspaket!

Genom detta introduktionspaket (gratis) kommer du

 1. Ha ett Skype-möte med våra strålande perinatal-psykologer (för att diskutera dina känslor och bekymmer, etiska och känslomässiga frågor kring äggdonation, inklusive din framtida moder-barnrelation, hur du berättar för barnet och omgivningen om äggdonatorn och andra frågor som är nya för dig men har varit närvarande under nästan 40 år inom medicinsk praktik och professionell litteratur).
 2. Möta våra tidigare patienter som redan har skapat familjer genom äggdonation. Denna telefon/Skype-konsultation kommer att göra det möjligt för dig att "träffa någon som har gått igenom detta" och att se "vad som kommer efter".
 3. Möta vår äggdonationsgrupp under ett Skype-möte för att diskutera de praktiska aspekterna av äggdonatorvalet – vilka parametrar är viktiga att titta på? Det kan vara intressant för dig att veta att några medarbetare i vår äggdonationsgrupp är tidigare äggdonatorer.

Du kan välja att ha bara ett par eller alla tre konsultationerna. Vi rekommenderar att du fullföljer hela paketet, så att du blir väl utrustad med all nödvändig information och alla verktyg för att lyckas med ditt äggdonationsprojekt. Detta introduktionspaket är gratis för dig.

Informationen du får kommer att fylla luckorna i utbildningspusslet och lugna ditt sinne: du är inte den enda som stöter på dessa frågor och dilemman. Lyckligtvis har tusentals patienter hittat svaren redan innan du började söka efter dem och vi är redo att dela dem med dig. Hundratals tillförlitliga vetenskapliga artiklar inom psykologi, medicin och genetik har publicerats om familjer skapade genom äggdonation och våra yrkesverksamma medarbetare ger dig gärna informationen. Med detta utbildningspaket kan du få dina djupgående etiska och emotionella frågor besvarade, fokusera på praktiska aspekter, framgångsrikt gå vidare med ditt äggdonationsprojekt och påbörja valet av äggdonator.

Det slutliga målet för vårt utbildningspaket: En ENKEL och NATURLIG väg mot ditt äggdonatorval och därmed mot ditt barn.

Request your free Introductory Package now!

 

 • Har du redan fått psykologisk rådgivning om äggdonation?
 • Känner du att en bebis skapad med hjälp av en äggdonator kommer att vara helt din och att du vet hur du ska berätta för barnet?
 • Eller har du vänner som fått barn genom äggdonation och ser hur harmoniska deras familjer är?

Då tror vi att du är redo att välja din äggdonator nu och vi önskar dig en produktiv sökning!

Lita på dig själv vid ditt äggdonatorval

Vad behöver du veta om äggdonatorn?

Det finns många kriterier att välja mellan:

 • fysisk likhet
 • intellektuella förmågor
 • medicinska aspekter
 • intressen och hobbyer
 • livssyn och värderingar

Hur gör man för att inte gå vilse i alla detaljer och förstå vad valet ska baseras på?

Svaret är enkelt — rätt val baseras främst på ditt svar när du tittar på en donators profil. Det kallas ofta intuition, men det är baserat på mer än bara en första tanke eller känsla.

Välj med hjärtat, eller mer korrekt — lita på din hjärna när du gör ett val.

Varför hjärnan? Det är ingen överraskning att vår hjärna är ett genialt verktyg som genererar mycket mer än vi faktiskt kan uppleva. I processvalet går vår hjärna faktiskt igenom alla kriterier mycket snabbare än vi gör och väljer det alternativ som är mest likartat och nära oss.

Det betyder att när du känner "klicket" med en viss donator, men inte kan förklara varför, är det din hjärna som redan har gjort allt arbete och skickat dig signalen för godkännande.

Så tryck inte tillbaka den här känslan, lita på impulsen, eftersom det här är nyckeln till framgång.

När du gör ditt äggdonatorval, var kräsen och krävande, men låt din intuition vägleda dig.

Och vi är här för dig närhelst du har frågor eller behöver en konsultation.

Fortsätt nu!

Få tillgång till vår äggdonator-katalog

Inledande paketet är gratis

Observera att alla konsultativa/pedagogiska/psykologiska Skype-möten med våra specialister är gratis för dig. Det är vår investering som företag i ett bekvämt och framgångsrikt samarbete med dig som kund och patient. Om du efter denna utbildnings- och konsultationsprocess bestämmer att äggdonation inte är ett bra alternativ för dig är det också bra för oss att veta, innan vi har spenderat månader av kommunikation med dig om något som du inte kan acceptera på en grundläggande nivå.

 • Vi ber dig att uppge ditt födelsedatum för mer exakt medicinsk rådgivning
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
All Posts