Egg Donor ID 693565

1995 year born egg donor, 168 cm, 63 kg, Grön-blå eye, Rakt Blont hår, A mother of a girl, College diplom inom svetsteknik, planerar att skaffa tekniska examen på universitet.

Non-Contactable
1995 168 cm 63 kg0+

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Jag har en underbar dotter och tänker ofta på min graviditet, den lyckligaste och mest underbara tiden i mitt liv, de känslosamma stunderna under ultraljuden och förlossningen. För inte så länge sedan träffade jag en tjej som gick igenom IVF-behandling och jag började tänka på hur fel och smärtsamt det måste vara att inte kunna få en bebis. Jag kunde inte ens föreställa mig hennes känslor! Tack och lov för att fertilitetsspecialister finns och kan hjälpa par att bli gravida! Från min sida vill jag hjälpa till med äggdonation och skänka glädjen av graviditet och ny livskänsla till en familj. De måste få uppleva allt det underbara i att bära, föda och uppfostra sitt barn. Och jag skulle vara uppriktigt glad om jag kunde hjälpa åtminstone en kvinna med äggdonation.
Hobbies/intressen
Jag tycker om att laga mat, speciellt kakor och bakverk . . . . ibland gör jag broderi, men att baka kakor är mitt favorit tidsfördriv.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Uppmärksam, Lugn, Snäll, Tålmodig, Sällskaplig, social, Uppmärksam, Sällskaplig, social, Tålmodig, Snäll, Lugn, Sällskaplig, social, Tålmodig, Snäll, Lugn, Uppmärksam, Sällskaplig, social, Tålmodig, Snäll, Lugn, Uppmärksam
Utbildningsnivå
College diplom inom svetsteknik, planerar att skaffa tekniska examen på universitet.
Yrke
Just nu är det viktigaste för mig är att vara mamma och hemmafru, men jag planerar att arbeta i en barn affär snart.
A mother of
a girl
Födelseår
1995
Blodgrupp och Rh faktor
0+
Längd, cm
168
Vikt, kg
63
Hudfärg
Olive (pigmentering av oexponerade hud) - lätt / måttlig / mörk
Ögonfärg
Grön-blå
Hårfärg
Blont hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children