Egg Donor ID 770568

1995 year born egg donor, 167 cm, 65 kg, Grön-brun eye, Rakt Mellanblont hår, A mother of 2 girls, För närvarande får jag universitetsexamen i elektroteknik.

Open
1995 167 cm 65 kgA+

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Varför har jag bestämt mig för äggdonation? När jag var gravid umgicks jag med vänner som inte kunde få barn och som skulle genomgå IVF-behandling. Jag var intresserad av problemet och fick fram mycket information om infertilitet. Det finns så många infertila människor runtomkring oss, jag blev så ledsen av att läsa deras inlägg och meddelanden på internet: de försöker få barn under många år, genomgå IVF, men ingenting hjälper... Kanske drevs jag av graviditetshormoner eller så var det bara min medkänsla, och nu är det inte så viktigt, men jag insåg att efter min förlossning skulle jag försöka hjälpa till med äggdonation. Jag minns den dagen väl, då jag såg min bebis första gången. Det var kärlek vid första ögonkastet. Det var den bästa dagen i mitt liv. Första leendet, första ordet, första steget... Även om jag får smällar av mitt barn på morgonen: med någon leksak eller av barnsliga gester – så är jag ofattbart lycklig över att vara mamma :) Jag kan inte föreställa mig vilken smärta vissa par måste känna när de får negativa graviditetstest igen och igen, men jag önskar så mycket att min hjälp kan förse dem med lite solsken! Jag önskar att de kan få se sin första älskling le, höra dess skratt, kramas och hjälpa sin lilla välsignelse undersöka den stora världen. Jag vill bara veta, någonstans i världen uppstod en lycklig familj.
Hobbies/intressen
Stickning.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Trogen, Lätt-utbildad, Anständig, Glad, Försiktig, Lugn, Målinriktad, Bra temperament, Omtänksam, Vänlig, Generös, Skapar ej konflikter, Tolerant, Ömsint, Sresstålig, Sällskaplig, social, Ansvarig, Punktlig, Artig, Gott sinne för humor, Hårt arbetande, Snäll, Optimistisk, Tålmodig
Utbildningsnivå
För närvarande får jag universitetsexamen i elektroteknik.
Yrke
Student, mor och hemmafru.
A mother of
2 girls
Födelseår
1995
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
167
Vikt, kg
65
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Grön-brun
Hårfärg
Mellanblont hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children