Egg Donor ID 491514

1992 year born egg donor, 168 cm, 56 kg, Grön-blå eye, Vågigt Mellanblont hår, A mother of a boy, Studerar just nu till en universitetsexamen i juridik. Examen från Colleg (försäkringsspecialist)

1992 168 cm 56 kg0+

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Hobbies/intressen
Musiken på ett sätt för att få saker gjorda. Jag tycker om att sjunga. Jag har ett bra öra och röst. Jag skriver poesi. Jag har även varit publicerad vid yngre ålder. Jag målar bilder. Jag var med på några utställningar. Det har fått diplom och jag hade vunnit en del priser.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Känslomässig, Rättvis, Trogen, Förlåtande, Vänlig, Generös, Försiktig, Gott sinne för humor, Hårt arbetande, Lätt-utbildad, Anständig, Kreativ, Målinriktad, Ackommoderande, Aktiv, Uppmärksam, Modig, Bra temperament, Lugn, Omtänksam, Glad, Intresserad , Snäll, Sällskaplig, social, Okomplicerad, Sresstålig, Stark vilja, Temperament, Ömsint, Förtroendefull, Skapar ej konflikter, Strikt, Känslig, Lyhörd, Ansvarig, Blygsam, Prydlig, Öppenhjärtlig, Tålmodig, Ihärdig, Artig, Punktlig, Pålitlig, Reserverad
Utbildningsnivå
Studerar just nu till en universitetsexamen i juridik. Examen från Colleg (försäkringsspecialist)
Yrke
För närvarande är jag på mammaledighet och en student, innan det arbetade jag som personlig assistent till VD (företag som arbetar med virke), sedan ändrade jag mitt yrke då jag blev intresserad av restaurangbranschen . . Jag började som servitör. . . Slutade som biträdande direktör. . . men vissa omständigheter gjorde så att jag blev tvungen att sluta . . . då valde jag återigen att prova . . något nytt och denna gång något som var relaterat till skönhetsbranschen (jag var chef på en skönhetssalong). Och sedan graviditeten och nu en baby :))
A mother of
a boy
Födelseår
1992
Blodgrupp och Rh faktor
0+
Längd, cm
168
Vikt, kg
56
Hudfärg
Medium (blir lite/måttligt brun i solen)
Ögonfärg
Grön-blå
Hårfärg
Mellanblont hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children