Äggdonation profil ID 57353 44105

1993 års född äggdonator, 164 cm, 58 kg, Grön-brun eye, Rakt Brunt hår, Mor till a girl, College examen i medicin (sjuksköterska)

1993 164 cm 58 kgA+

Photos available
upon registration
Registrera
Registered? Login!

Why I became an egg donor, original

Motivationsbrev
Först av allt - jag har en examen i medicin. Jag har jobbat på BB och hört många fantastiska historier från kvinnor där. Deras ögon sken eftersom de snart skulle bli mödrar. Men jag har även ett ledsamt exempel i min omgivning. En vän till mig kunde inte bli gravid under 7 år och det var först med hjälp av IVF och äggdonation som hon lyckades. Så jag bestämde mig för att jag måste hjälpa till med äggdonation! Jag har en ovärderlig idé att göra någon lyckligare. Jag kommer aldrig att ångra mitt beslut om att hjälpa till med äggdonation! Jag har inte avslutat äggdonationsprogrammet än, men jag är redan stolt över mina första steg! I det glädjande föräldraskapets namn!
Hobbies/intressen
Resor, sport, familj
Huvudsakliga karaktärsdrag
Känslomässig, Rättvis, Trogen, Förlåtande, Vänlig, Generös, Gott sinne för humor, Hårt arbetande, Lätt-utbildad, Anständig, Bra temperament, Aktiv, Uppmärksam, Modig, Lugn, Försiktig, Omtänksam, Glad, Nyfiken, Snäll, Prydlig, Blyg, Sällskaplig, social, Okomplicerad, Strikt, Temperament, Ömsint, Omtänksam, Förtroendefull, Känslig, Lyhörd, Öppenhjärtlig, Optimistisk, Tålmodig, Ihärdig, Artig, Punktlig, Pålitlig, Ansvarig
Utbildningsnivå
College examen i medicin (sjuksköterska)
Yrke
Sköterska på en skönhetssalonger, massage
Mor till
a girl
Födelseår
1993
Blodgrupp och Rh faktor
A+
Längd, cm
164
Vikt, kg
58
Hudfärg
Olive (pigmentering av oexponerade hud) - lätt / måttlig / mörk
Ögonfärg
Grön-brun
Hårfärg
Brunt hår, Rakt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children