Egg Donor ID 775569

1990 year born egg donor, 162 cm, 60 kg, Grön-brun eye, Vågigt Mörkbrunt hår, A mother of a boy and a girl, College diplom (tekniker - arkitekt), kommer att få en universitetsexamen i psykologi.

1990 162 cm 60 kgA-

Photos available
upon registration
Register
Registered? Login!

Why I became an egg donor

Motivationsbrev
Varför bestämde jag mig för att delta i programmet för äggdonation? En gång på en buss, när jag var gravid i 6:e eller 7:e månaden, talade en gammal dam till mig av en slump. Tillsammans med sin man hade hon försökt få en bebis, men på grund av fertilitetsproblem kunde de inte det. Så de adopterade en pojke, trots att hon alltid drömt om en graviditet, om känslorna en gravid kvinna har och barnets första rörelser inne i magen. Det var då jag började tänka på äggdonation. Graviditet är en intressant och underbar tid i livet. Självklart kan det hända att du gråter för att det inte går att äta en bit tvål som du så gärna vill ha. Men när du smeker din mage känner du en overklig kontakt med din bebis och det är fantastiskt! Och så börjar ditt barn sparka dig inifrån. Detta obeskrivliga förhållande förblir med er från det allra första ögonblicket av graviditeten och för alltid. Jag hjälper alltid människor genom att vara blodgivare. För inte så länge sedan berättade en vän för mig om programmet för äggdonation. Hon gick med i programmet och lyckades utan problem. Jag bestämde mig för att undersöka frågan noggrant och efter att ha fått all nödvändig information blev jag engagerad. Tack vare min hälsosamma livsstil och kost tror jag att jag är en bra äggdonator.
Hobbies/intressen
Jag gillar att rita, göra decoupage vaser och matlagning, speciellt något nytt och intressant.
Huvudsakliga karaktärsdrag
Lätt-utbildad, Anständig, Kreativ, Omtänksam, Försiktig, Lugn, Modig, Uppmärksam, Aktiv, Ackommoderande, Bra temperament, Glad, Rättvis, Förlåtande, Vänlig, Skapar ej konflikter, Förtroendefull, Sresstålig, Sällskaplig, social, Lyhörd, Ansvarig, Pålitlig, Artig, Tålmodig, Generös, Gott sinne för humor, Hårt arbetande, Nyfiken, Snäll, Prydlig, Optimistisk
Utbildningsnivå
College diplom (tekniker - arkitekt), kommer att få en universitetsexamen i psykologi.
Yrke
Specialist inom ett försäkringsbolag.
A mother of
a boy and a girl
Födelseår
1990
Blodgrupp och Rh faktor
A-
Längd, cm
162
Vikt, kg
60
Hudfärg
Ljus (blir lite brun i solen)
Ögonfärg
Grön-brun
Hårfärg
Mörkbrunt hår, Vågigt

Would you like to view this egg donor’s own photos? Curious about her physical and mental health details? Her parents and children? education and occupation? Skills and abilities? Hobbies and interests? Goals and plans?


The extended donor profile includes

The extended donor profile includes: Egg Donor’s information, Donor's relatives and children