Välkommen till din slutdestination!

Välkommen till din slutdestination!

Många av mina patienter från kliniken känner lättnad, för att de äntligen har nått sin slutdestination. De har nu valt en IVF-klinik som ger dem den fertilitetsbehandling de behöver för att slutligen bli gravida, de är glada och säkra på att inte behöva byta fertilitetskliniks igen!

Mina patienter har ofta en lång historia med flera IVF-försök bakom sig, och har varit patienter vid många olika fertilitetskliniker runtom i världen. Nu känner att de äntligen har nått sin slutdestination i Sankt Petersburg.

På grund av olika lagar och regler finns det många fertilitetskliniker i världen som inte har möjlighet att erbjuda alla de alternativ som behövs för att skapa ett mirakel – en bebis!

I vissa länder är det förbjudet att använda eller erbjuda äggdonation, spermadonation, embryoadoption eller PGS.

Det innebär att om ett par har gått igenom flera IVF-försök med hjälp av sin egen arvsmassa, och det har misslyckats, kan de nu behöva ändra IVF-klinik. Det blir nödvändigt om sperma eller äggdonation är nästa steg och lagarna i landet inte tillåter den vård de behöver.

Det kan vara en mycket svår process att ändra fertilitetsklinik. Du måste acceptera att din tidigare fertilitetsbehandling har misslyckats och att du inte längre kommer att ha stöd från de sjuksköterskor och läkare som tidigare ville hjälpa dig.
Mitt råd till dig är att hitta en fertilitetsklinik som erbjuder alla alternativ som du kan tänkas behöva för att bli gravid, så att du vet att du har nått din slutdestination och att det inte blir någon mer förändring i framtiden.

Jag är glad över att arbeta för en klinik som erbjuder alla dessa fertilitetsbehandlingsalternativ: äggdonation, embryoadoption, spermadonation och PGS. Med sin höga framgångsgrad är jag övertygad om att kliniken kommer att göra det möjligt för dig att bli gravid och att sätta ett barn till världen.

När du har kämpat under en längre tid för att bli gravid behöver du flera alternativ – du behöver känna dig säker, ha hopp och känna dig omhändertagen. Detta kommer att göra din framtida fertilitetsbehandling känslomässigt mycket enklare.

Jag vet att du vill nå ditt mål så snart som möjligt; du är så redo för att bli förälder! Jag vet att du vill att fertilitetsbehandlingen ska ta slut och att du blir gravid så fort som möjligt, jag vet att det är viktigt för dig att se slutet av detta barnprojekt!

Jag pratar med varje patient i början av deras fertilitetsbehandlingar, och jag ger dem det stöd de behöver kring de känslomässiga och etiska delarna av behandlingen.

Det jag säger till mina patienter är:

Välkommen till din slutdestination! Nu kommer du inte att bli tvungen att byta fertilitetsklinik längre, du behöver inte byta läkare, sjuksköterskor eller samordnare, eftersom vi vet att vi kan erbjuda dig alla de behandlingar du kan behöva för att bli gravid.

Vår professionalitet gör att du kan känna dig säker!

Vi har ett mål och det är att göra dig gravid och medan vi gör det vi vill ta hand om dig både medicinskt och emotionellt.

Allt du behöver göra är att lita på klinikens professionalitet och tro på att tiden du spenderar med oss slutligen kommer att ge dig det resultat du har längtat efter.

Välkommen till din slutdestination!

Tone Bråten


Vill du att vi ska se över din situation och undersöka hur vi kan hjälpa till?
Vi pratar gärna med dig eller kommunicerar via e-post. Det är gratis och icke-bindande till några ytterligare steg.
Vi kommer att förse dig med information och alternativ att tänka över.

Vänligen lägg två minuter på att fylla i formuläret

Få råd om din situation